To menn tiltalt for drap i Lørenskog

1 week ago 10


 Annika Byrde / NTBTo menn i 20-årene er tiltalt for drap etter at en mann ble funnet død på en parkeringsplass ved Løkenåsen skole i Lørenskog i april i fjor. Foto: Annika Byrde / NTB

I april i fjor ble en mann funnet død på en parkeringsplass. Nå er to menn i 20-årene tiltalt for drap.

lørdag 28. september kl. 11:05

Begge de tiltalte nekter straffskyld, melder Romerikes Blad.

Drapet skal ifølge påtalemyndigheten ha skjedd i en leiebil i Oslo torsdag 27. april. Bilen skal deretter ha blitt kjørt til parkeringsplassen ved Løkenåsen skole i Lørenskog, hvor den først ble stående i 17 timer. Deretter ble mannen dumpet i en snøfonn, skriver avisa.

Ifølge tiltalen ble avdøde stukket i magen. Politiet har ikke funnet drapsvåpenet, men kartlagt hva slags kniv det er snakk om og når den ble kjøpt.

 Annika Byrde / NTBEn mann ble funnet død på en parkeringsplass i Lørenskog fredag 28. april 2023. Nå er to menn i 20-årene tiltalt for drap. Foto: Annika Byrde / NTB

Påtalemyndigheten mener at økonomi var motivet for drapet. De tiltalte skal ha tvunget den drepte til å vippse 14.400 kroner og til gi fra seg mobil og kode.

Den tiltalte 20-åringens forsvarer Svein Holden opplyser til Romerikes Blad at klienten hans nekter straffskyld

– Min klient har samme standpunkt som siden han ble pågrepet. Han erkjenner ikke skyld etter tiltalen, sier forsvareren for den tiltalte 24-åringen, advokat Ole-Kristian Ringnes.

Totalt seks personer har vært siktet i drapssaken, men det er bare tatt ut tiltale mot to av disse.

Rettssaken som skal gå i Oslo tingrett, er foreløpig ikke berammet.

Publisert: 28.09.24 kl. 11:05

Relaterte emner

Read Entire Article