TMZ: Sean "Diddy" Combs anket varetekt - fikk ikke medhold

2 weeks ago 15


 Chris Pizzello / AP / NTB Foto: Chris Pizzello / AP / NTB

Rapperen er tiltalt for sexhandel og utpressing.

onsdag 18. september kl. 23:24

Sean «Diddy» Combs, bedre kjent som Diddy, ble mandag kveld pågrepet i New York. Ifølge tiltalen skal Combs ha utøvd et vedvarende mønster av misbruk mot kvinner og andre.

Rapperen har anket dommerens beslutning om å holde ham i varetekt uten kausjon. Han har tilbudt en kausjon på 50 millioner dollar, ukentlige narkotikatester og strenge restriksjoner på hvem som kan besøke ham hjemme, ifølge Deadline.

Onsdag kveld melder TMZ at dommeren nektet kausjon under ankeforhandlingen.

Advokatene Marc Agnifilo og Teny R. Geragos skal ha lagt til ytterligere betingelser, inkludert hjemmearrest med GPS-overvåkning og reiserestriksjoner. De forsikret også at Combs vil begrense kvinnelige besøkende til sitt hjem, med unntak av familie eller mødre til hans barn.

Bilde av Marc AgnifiloMarc Agnifilo

Advokat

Advokat Agnifilo har tidligere uttalt at de er skuffet over avgjørelsen om å forfølge det de mener er en urettferdig rettsforfølgelse.

– Sean «Diddy» Combs er et musikkikon, en selvlært entreprenør, en kjærlig familiemann og en anerkjent filantrop som har brukt de siste 30 årene på å bygge et imperium, elsker barna sine og jobber for å løfte det svarte samfunnet, sa Agnifilo.

– Han er et ufullkomment menneske, men han er ikke kriminell.

Combs er stor innen hiphop og har vært med på å gjøre artister som The Notorious B.I.G. og Mary J. Blige verdenskjente.

 Stefan Jeremiah / AP / NTBCombs sønner Quincy Brown og King Combs på vei inn i retten onsdag. Foto: Stefan Jeremiah / AP / NTB

Anklagene han nå er tiltalt for strekker seg tilbake til 2009 og inkluderer påstander om at han har misbrukt, truet og tvunget kvinner til å tilfredsstille sine seksuelle behov, beskytte sitt rykte og skjule sin oppførsel.

Read Entire Article