Tirsdag 15. oktober: Dette har skjedd i natt

2 hours ago 4


tirsdag 15. oktober kl. 05:59
 Tullverket Foto: Tullverket
  • Svensk tollvesen avdekket et stort narkotikanettverk i Stockholm, hvor de fant en leilighet brukt som en «komplett sentral» for pakking og distribusjon av narkotika. Beslag inkluderte tusenvis av falske piller.
  • Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj døde 16. februar etter å ha blitt plassert i en straffeleir. I en bok som utgis neste uke, beskriver Navalnyj et møte med kona der han uttrykker frykt for at han aldri vil komme ut igjen, og muligheten for å bli forgiftet.
  • Fotballstjernen Kylian Mbappé er ifølge en svensk avis under etterforskning i Sverige for mistanke om voldtekt og seksuell trakassering etter et besøk i Stockholm. Han benekter anklagene og kaller dem falske.
  • En eldre kvinne ble reddet ut av en brennende bolig på Randaberg i Rogaland, etter at brannen ble varslet via en alarm. To personer som kom til stedet hjalp kvinnen ut, og ingen av de involverte ble fysisk skadet. Brannen ble meldt klokken 2.26 natt til tirsdag.
  • En ny studie indikerer at menneskets levealder nærmer seg en øvre grense, til tross for fremskritt i medisinsk teknologi og genetisk forskning. Forskningen viser at økningen i forventet levealder har bremset opp, spesielt i land med høy levealder.

Relaterte emner

Read Entire Article