Skytehendelsen i Haugesund: frykter at flere personer er skadd

3 weeks ago 7


– Vi er fremdeles i en veldig tidlig fase i etterforskningen, men det vi vet per nå er at det skal ha vært en uoverensstemmelse mellom flere personer i Haraldsvang i Haugesund i går. De involverte er i et miljø, og er kjent for politiet, sier Jarle Utne-Reitan, seksjonsleder etterretning og etterforskning i Haugesund i en pressemelding.

Ved 19-tiden i går kveld rykket væpnet politi ut til Vangen i Haugesund etter melding om at en person var observert med en våpenlignende gjenstand.

Det var vitner som ringte inn til politiet og opplyste at de hadde observert personer som muligens var i besittelse av en våpenlignende gjenstand

Senere kom politiet i kontakt med en mann i 20-årene som var på akuttmottaket på Haugesund sykehus. Mannen hadde skuddskader.

– De ble satt i forbindelse med det som hadde skjedd i Vangen, sier Roger Litlatun i Sør-Vest politidistrikt til NRK natt til tirsdag.

Vangen er et populært friluftsområde i Haugesund.

Frykter at flere kan være skadet

– Vi frykter at det er andre personer som er skadd, som verken politiet eller helsevesenet kjenner til per nå, sier Utne-Reitan.

Politiet fikk opplysninger i natt om at flere personer kan være skadet.

– Det har vi ikke funnet frem til per nå, men vi jobber fremdeles med saken opp mot etterforsking og etterretning, sier Litlatun til NRK natt til tirsdag.

Det er ikke pågrepet noen gjerningspersoner.

Politiet er interessert i tips i saken, og tips kan meldes inn til politiet på 02800.

Politiet etterforsker en voldshendelse i Vangen i Haugesund mandag kveld.

Politiet fikk opplysninger i natt om at det kan være flere skadet.

Foto: Jostein Viestad / Press Photography

Publisert 17.09.2024, kl. 10.29 Oppdatert 17.09.2024, kl. 10.41

Read Entire Article