Sex Education-stjerne giftet seg i Skottland

2 hours ago 5


 Scott Garfitt / Pa Photos / NTB Foto: Scott Garfitt / Pa Photos / NTB

Connor Swindells og Amber Anderson sa ja til hverandre i et romantisk bryllup i det skotske høylandet.

fredag 11. oktober kl. 07:57

Det melder Vouge.

Skuespillerne Connor Swindells og Amber Anderson, kjent fra henholdsvis «Sex Education» og «Peaky Blinders», har giftet seg i et storslått bryllup i Skottland.

Paret møttes under innspillingen av filmen «Emma» i 2020, men det var først under koronanedstengningen at gnisten tentes for alvor.

– Vi endte opp sammen under den første nedstengningen. Vi bodde begge alene og relativt nær hverandre, så vi bestemte oss for å være i samme kohort, forteller Anderson til magasinet.

Swindells fridde til Anderson under en gruppetur til Botswana, ved et 1400 år gammelt tre. Bryllupet ble holdt på Boath House i det skotske høylandet, nær der bruden vokste opp.

Anderson bar en kjole fra Vivienne Westwood, mens Swindells var kledd i en marineblå dress med detaljer i Anderson-tartan. Parets hund Moose fungerte som ringbærer.

Seremonien ble ledet av skuespiller Alistair Petrie, som spiller Swindells' far i «Sex Education». Etter vielsen deltok gjestene i en tradisjonell skotsk quaich-seremoni med whisky.

 Doug Peters / Pa Photos / NTBFoto: Doug Peters / Pa Photos / NTB

Kvelden ble avsluttet med en ceilidh, en tradisjonell skotsk folkedans, ledet av brudens venner fra musikkskolen. Dagen derpå hoppet mange av gjestene i havet fra en brygge for å kurere bakrusen.

– Jeg tror det kan ha vært mitt favorittøyeblikk fra hele helgen, sier Anderson til Vogue.

Read Entire Article