Selena Gomez: - Lengter etter å bli mamma

1 month ago 22


 Mark Blinch / Reuters / NTBSelena Gomez under premieren av «Emilia Perez» mandag. Foto: Mark Blinch / Reuters / NTB

I et intervju med Vanity Fair forteller hun om helseutfordringer og drømmen om å bli mor.

tirsdag 10. september kl. 09:23

– Jeg har dessverre ikke mulighet til å bære mine egne barn. Jeg har en del helseproblemer som ville satt både mitt og babyens liv i fare, sier Gomez (32).

Til magasinet Vanity Fair forteller hun at hun har brukt tid på å bearbeide sorgen over å ikke kunne bli gravid.

– Jeg er en av dem som lengter etter å bli mamma. Jeg gleder meg til den reisen, selv om den blir litt annerledes, sier hun.

Les også: Sjokkerer Selena Gomez i VG-intervju

Den nyslåtte milliardæren forteller til Vanity Fair at hun har en klar plan om å stifte egen familie innen hun fyller 35 år, og at den planen fortsatt står ved lag.

– Jeg er veldig takknemlig for at det finnes fantastiske mennesker som er villige til å være surrogat eller adoptere, som begge er store muligheter for meg, sier hun.

Gomez forteller også om sitt nye forhold til musikkprodusenten Benny Blanco. De to har samarbeidet musikalsk i flere år, men ble et par i juli 2023.

– Jeg har aldri blitt elsket på denne måten før. Han er et fullstendig lys i livet mitt. Han er min beste venn, sier Gomez om kjæresten.

Gomez er for tiden aktuell med den nye sesongen av TV-serien «Only Murders in the Building» og den kommende musikalen «Emilia Pérez».

Read Entire Article