Sean «Diddy» Combs anker dommen på 100 millioner dollar

3 weeks ago 9


 Jordan Strauss / AP / NTB Foto: Jordan Strauss / AP / NTB

Artisten Sean «Diddy» Combs anker dommen der han ble dømt til å betale 100 millioner dollar, som tilsvarer en milliard norske kroner, i et søksmål om seksuelle overgrep.

lørdag 14. september kl. 01:29

Derrick Lee Cardello-Smith (51) fikk tidligere i uken en bemerkelsesverdig erstatning på 100 millioner dollar, som tilsvarer rett i overkant av en milliard norske kroner.

Det skjedde fordi Diddy ikke møtte opp under høringen om saken tirsdag, skriver The Guardian.

Søksmålet som lå til grunn for dommen, beskrev Cardello-Smiths møte med Combs da han jobbet i restaurantbransjen i Detroit-området.

Nå klager Combs på dommen, skriver People.

Combs’ advokater hevder at han ikke ble korrekt varslet om søksmålet, og at han ikke var klar over det før dommen ble omtalt i media. De mener derfor at dommen er ugyldig og bør oppheves.

Combs' advokater bemerker at selv om Cardello-Smiths påstander skulle være sanne, endte foreldelsesfristen i 2007, så de bør avvises.

Cardello-Smith hevdet i søksmålet at han møtte Combs på en fest i Detroit i 1997, og at Combs skal ha begått overgrep mot ham på et hotellrom, skriver People. Videre opplyser kjendisnettstedet at Combs avviser disse anklagene.

 Rebecca Blackwell / AP / NTBI mars ble det utført razzia på eiendommer knyttet til Sean «Diddy» Combs, etter anklager om seksuelle overgrep og menneskehandel. Foto: Rebecca Blackwell / AP / NTB

Anklagen er en av flere som den siste tiden har kommet mot Sean Combs, kjent under navnet Diddy.

Cardello-Smith sitter for tiden sitter fengslet for kidnapping og seksuelle overgrep. Han er dømt til 75 års fengsel, og kom med anklagene mot Combs i juni og august i fjor.

Combs' advokater hevder Cordello-Smith er en dømt forbryter som tidligere har kommet med anklager som ikke stemte. De bestrider anklagene, som skal ha funnet sted i 1997, og hevder de «objektivt sett ikke er troverdige», skriver People:

– Denne mannen er en dømt forbryter og seksualforbryter, som har blitt dømt for 14 tilfeller av seksuelle overgrep og kidnapping de siste 26 årene, sier Combs' advokat Marc Agnifilo i en uttalelse.

Publisert: 14.09.24 kl. 01:29

Relaterte emner

Read Entire Article