Sarah Michelle Gellar om filmrolle: – Jeg er død

2 hours ago 5


 Jordan Strauss / AP / NTBFILMVETERAN: Sarah Michelle Gellar, her på Fashion Los Angeles Awards i april. Foto: Jordan Strauss / AP / NTB

Sarah Michelle Gellar (47) spilte en av de viktigste rollene i «Fryktens sommer» i 1997 og fikk med det sitt store gjennombrudd.

mandag 7. oktober kl. 02:58

Historien endte imidlertid på makabert vis for rollefiguren, Helen Shivers. Fansen som håper på gjensyn med Gellar som Helen, må belage seg på skuffelse.

Oppfølgeren til skrekkfilmen « I Know What You Did Last Summer», som den heter på originalspråket, er riktignok under arbeid – men uten Gellar på rollelisten.

– Jeg er død, sier skuespilleren til People om sin rolle, og setter dermed punktum for alle spekulasjoner.

Helen Shivers ble drept på bestialsk vis i den første filmen for 27 år siden, og selv om rarere ting har skjedd i Hollywood, gjenoppstår hun ikke.

Gellars ektemann i virkeligheten, Freddie Prinze Jr. (48), gjør imidlertid comeback i filmen som etter planen får premiere i juli neste år.

 Richard Shotwell / AP / NTBSTJERNEPAR: Sarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jr. på en premiere i Los Angeles i fjor. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB

Selv om Gellar ikke blir å se på lerretet, betror hun at hun har en aldri så liten finger med i spillet likevel. Det er nemlig hennes beste venninne, Jennifer Kaytin Robinson (36), som har regien.

– Vi spøker med at jeg har en uoffisiell jobb, sier Gellar og legger til at hun fungerer som en slags ekspertrådgiver.

– Jeg er den som forteller henne: «Vel, det ville skjedd, eller det ville ikke skjedd med rollefigurene», forklarer 47-åringen – også kjent fra TV-serien «Buffy».

«Fryktens sommer» handler om fire amerikanske tenåringer som kjører ned og dreper en mann på en øde veistrekning nattetid. De kvitter seg med liket og forsøker å legge det hele bak seg.

Året etter får en av dem et mystisk brev der det står at vedkommende vet hva de gjorde forrige sommer. Like etter blir den ene av dem drept.

Nye roller

Om Jennifer Love Hewitt (45) dukker opp, er ikke bekreftet, men hun har uttalt at hun er åpen for retur i skrekkuniverset.

Blant de nye skuespillerne som er bekreftet for oppfølgeren er Chase Sui Wonders (28), Madelyn Cline (26), Sarah Pidgeon (28), Tyriq Withers (28) og Jonah Haur-King (29), melder Deadline.

Originalfilmen var løselig basert på Lois Duncans roman med samme navn fra 1973. Detaljene rundt handlingen i den nye filmen er foreløpig ikke kjent.

Det kom en oppfølger med tittelen «Fryktens sommer 2» året etter – og «I’ll Always Know What You Did Last Summer» i 2006 med helt ny besetning. Ingen av delene hadde særlig suksess.

Forsøket på å lage TV-serie av historien på Prime Video i 2021, endte i flopp.

Flere filmnyheter på VGTVs «Blåkkbøster»:

Read Entire Article