Prinsesse Madeleine kastet glans

2 hours ago 5


 Stefan Jerrevång/TT / TT Nyhetsbyrån / NTBPrinsesse Madeleine gikk for burgunder genser og skjørt i Stockholm onsdag. Foto: Stefan Jerrevång/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB

Prinsesse Madeleine (42) var hedersgjest på kunstauksjonen til Childhood i Stockholm onsdag.

torsdag 10. oktober kl. 08:11

– Det er klart at det gjør en stor forskjell når prinsessen nå har mulighet til å være med fysisk, sier Charles Mingo Bennström, kommunikasjonsansvarlig i Childhood, til Expressen.

Prinsesse Madeleine flyttet sammen med mann og tre barn hjem til Stockholm i sommer etter å ha bodd mange år i USA.

Childhood har alltid stått hennes hjerte nær. Det var mamma, dronning Silvia (80), som opprettet World Childhood Foundation for 25 år siden for å jobbe mot trafficking og seksuell utnyttelse av barn.

Madeleine er nestleder i organisasjonen.

 Stefan Jerrevång/TT / TT Nyhetsbyrån / NTBMadeleine var naturlig midtpunkt under auksjonen på Bukowskis på Östermalm. Foto: Stefan Jerrevång/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB

25-årsmarkeringen var rammen rundt onsdagens kunstauksjon, der inntektene var øremerket Childhoods arbeid verden over.

– Madeleine har jobbet aktivt også fra USA, men da digitalt. Vi er veldig glade for å ha henne til stede, sier Bennström.

Expressen skriver at det har kommet tydelige signaler fra hoffet om at Madeleine ikke kommer til å ha mange offisielle plikter for kongehuset, men heller fokusere på arbeidet for nettopp Childhood-stiftelsen.

Madeleine hadde valgt et antrekk i det som er en av høstens store trendfarger, nemlig burgunder.

Ektemannen Chris O’Neill (50) skal også ha vært til stede på auksjonen, men han styrte unna fotografene.

Prinsesseparet er kjent for å ligge forholdsvis lavt i offentligheten. De var heller ikke til stede da prinsesse Märtha (52) og Durek Verrett (49) giftet seg i august.

 Stefan Jerrevång/TT / TT Nyhetsbyrån / NTBLena Rydén, kunstsjef på Bukowskis, og prinsesse Madeleine i samtale med gjester. Foto: Stefan Jerrevång/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB
Publisert: 10.10.24 kl. 08:11Oppdatert: 10.10.24 kl. 08:11

Relaterte emner

Read Entire Article