Piers Morgan: – Beklager til Jay-Z og Beyoncé

2 hours ago 3


 Joel C Ryan / AP / NTB Foto: Joel C Ryan / AP / NTB

TV-verten måtte fjerne deler av et kontroversielt intervju etter press fra stjerneparets advokater.

onsdag 9. oktober kl. 10:04

Den britiske TV-verten Piers Morgan har gått ut med en offentlig beklagelse til Jay-Z og Beyoncé etter å ha sendt et intervju med kraftige anklager mot paret.

I et intervju på Morgans program «Uncensored», hvor de skulle snakke om straffesaken mot Sean «Diddy» Combs, kom sangeren Jaguar Wright med alvorlige påstander mot Jay-Z og Beyoncé. Wright hevdet blant annet at paret har «hundrevis av ofre».

– I fire år har jeg ropt at ikke bare Diddy, men Diddy og Jay-Z er monstre, sa Wright i intervjuet ifølge The Hollywood Reporter.

Få oversikt: Dette skjer i Diddy-saken

 AMY SUSSMAN / AP / NTBArtisten Jaguar Wright på Jay-Zs konsertfilm «Fade To Black» i 2004. Foto: AMY SUSSMAN / AP / NTB

Morgan fortalte i sitt program på tirsdag at Jay-Z og Beyoncés advokater hadde kontaktet ham og sagt at Wrights påstander «var totalt falske og ikke har noe grunnlag i fakta».

– Vi har derfor etterkommet en juridisk forespørsel om å klippe dem ut av det opprinnelige intervjuet, sa Morgan på sitt program.

Fikk du med deg? Brent av Diddy

 Hollie Adams / Reuters / NTBTV-verten Piers Morgan. Foto: Hollie Adams / Reuters / NTB

TV-verten beklaget direkte til stjerneparet:

– Å redigere intervjuer er ikke noe vi gjør lett på et program som heter «Uncensored», men det er juridiske grenser for oss også. Og vi beklager til Jay-Z og Beyoncé, sa Morgan.

Morgan forklarte at de hadde invitert Wright til intervju fordi «folk som kommer med slike påstander har et publikum med eller uten programmer som mitt».

Read Entire Article