Patti Scialfa avslører kreftdiagnose: – Må være forsiktig

1 month ago 13


 Brad Barket / AP / NTBPatti Scialfa og Bruce Springsteen under en konsert i Madison Square Garden i 2018. Foto: Brad Barket / AP / NTB

Bruce Springsteens kone og bandmedlem har måttet trappe ned.

mandag 9. september kl. 08:16

Scialfa (71) fikk diagnosen multippel myelomatose i 2018. Det kommer frem i dokumentaren «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band», som hadde premiere på filmfestivalen i Toronto søndag.

I dokumentaren forteller hun at sykdommen har gjort det vanskelig å turnere, skriver Variety.

– Dette påvirker immunforsvaret mitt, så jeg må være forsiktig med hva jeg velger å gjøre og hvor jeg velger å dra, sier hun i filmen.

 Evan Agostini / AP / NTBBruce Springsteen med datteren Jessica Springsteen og kona Patti Scialfa under en premiere i 2019. Foto: Evan Agostini / AP / NTB

71-åringen har vært medlem av E Street Band siden 1984 og giftet seg med Springsteen i 1991. På grunn av sykdommen har hun måttet trappe ned på turnévirksomheten.

– En gang iblant kommer jeg til en eller to konserter og kan synge noen sanger på scenen, og det har vært en glede. Det er den nye normalen for meg akkurat nå, og jeg er OK med det, sier Scialfa.

Les også: Bruce Springsteen er blitt dollarmilliardær

Scialfa var ikke til stede under premieren. I dokumentaren sier hun at det å opptre på scenen med ektemannen gir publikum «en side av forholdet vårt som man vanligvis ikke får se».

Også Bruce Springsteen (74) har hatt helseproblemer den siste tiden. I 2023 måtte han utsette turneen etter å ha blitt diagnostisert med magesår. Tidligere i år måtte han også utsette noen konserter på grunn av problemer med stemmen.

Read Entire Article