Miley Cyrus (31) saksøkt for plagiat

3 weeks ago 8


 Mario Anzuoni / Reuters / NTBSENDER IKKE BLOMSTER: Miley Cyrus, som her blir hedret under årets Disney Legends Awards i Anaheim, har fått trøbbel med sin største hit noensinne, fjorårets «Flowers». Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB

Selskap mener monsterhiten «Flowers» ligner altfor mye på «When I Was Your Man» av Bruno Mars.

tirsdag 17. september kl. 11:51

Kortversjonen

  • Tempo Music Investment, som eier deler av rettighetene til Bruno Mars sin sang «When I Was Your Man», saksøker Miley Cyrus for plagiat av hennes monsterhit «Flowers».
  • Likheten mellom sangene er åpenbar, ifølge Tempo Music Investment.
  • Selskapet ønsker å stoppe Cyrus i å markedsføre og fremføre «Flowers».

Det er TMZ som har fått tilgang til rettsdokumentene der Tempo Music Investment – som skal ha deler av rettighetene til Mars’ sang – hevder at likheten mellom de to sangene er så stor at Cyrus’ låt er «åpenbart kopiert» fra Bruno Mars sin.

«Flowers» ble utgitt i fjor, mens «When I Was Your Man» ble utgitt som single i 2013. Begge sanger gikk helt til topps på Billboardlisten i USA. Miley Cyrus fikk også en Grammy for «Flowers».

Les også: Miley Cyrus om bransjen: – Ikke mine folk

I dokumentene som TMZ har fått tilgang til hevder Tempo Music Investment at «Flowers» er «udiskutabelt basert på en rekke likheter mellom de to innspillingene», og at Cyrus’ sang ikke ville ha eksistert uten «When I Was Your Man».

Videre kommer det frem at selskapet ønsker å stoppe Miley Cyrus i å markedsføre og fremføre «Flowers».

TMZ har foreløpig ikke fått kommentar fra Cyrus eller apparatet rundt henne.

Publisert: 17.09.24 kl. 11:51

Relaterte emner

Read Entire Article