Luke Bryan om Beyoncé-vraking: – Vanskelig å svare på

2 days ago 5


 AFP/APSTJERNER: Luke Bryan og Beyoncé. Foto: AFP/AP

Beyoncé (43) er strippet for vinnersjanser foran Country Music Awards neste måned. Luke Bryan (48) er ikke spesielt overrasket.

torsdag 3. oktober kl. 12:44

Kortversjonen

  • Beyoncé glimrer med sitt fravær under årets Country Music Awards, ettersom hun ikke er nominert til noen priser.
  • Country-stjernen Luke Bryan kommenterer at selv om Beyoncé laget et vellykket countryalbum, betyr det ikke automatisk at hun får nominasjon.
  • Beyoncé skal ha opplevd rasisme etter sin opptreden på CMA i 2016, noe som inspirerte henne til å lage det ferske country-albumet

Til tross for at hun har hatt en av årets største country-hits med «Texas Hold ‘Em», ble R&B-dronningen fullstendig oversett da Country Music Awards i september kunngjorde sine nominerte til prisutdelingen 21. november.

Mange fans hadde håpet at Beyoncé skulle bli den første svarte kvinnen med vinnersjanse i den prestisjetunge kategorien årets countryalbum.

Dette orker jeg ikke å engasjere meg i

– Åpenbart laget country

Countrystjernen Luke Bryan kommenterer «snakkisen» under et radiointervju med Andy Cohen på SiriusXM, ifølge Hollywood Reporter.

 Evan Agostini / AP / NTBLuke Bryan påå Country Music Awards i Nashville i fjor. Foto: Evan Agostini / AP / NTB

På spørsmål om hva han mener om at Beyoncé ble snytt, svarer Bryan først litt forsiktig:

– Det er vanskelig å svare på, fordi Beyoncé har åpenbart laget et country-album, og Beyoncé har mange fans der ute som støtter henne. Og hvis hun ikke får det de mener hun fortjener, vel ... Da kommer de etter deg, som fans skal gjøre.

Bryan, kjent som dommer i «American Idol» og som programvert for flere countrygallaer opp gjennom årene, har selv vunnet noen av de gjeveste country-trofeene.

I 2017 fremførte han nasjonalsangen under Super Bowl – som Beyoncé gjorde fire år tidligere (artikkelen fortsetter under):

48-åringen er også medprogramleder for Country Music Awards neste måned.

– Alle elsker at Beyoncé har laget et country-album. Men det er der det blir litt komplisert. Hvis du skal lage country-album, bør du komme inn i vår verden og være litt country med oss, sier han i radiointervjuet.

Hva tenker du?Synes du at Beyoncé burde vært nominert til Country Music Awards?aJa, absolutt, helt krise at hun ikke er detbNei, det er helt innafor etter bare ett country-albumcDette orker jeg ikke å engasjere meg i

Bryan presiserer at «selv om alle står fritt til å lage country», så betyr ikke det «at man automatisk blir nominert».

– Mye god musikk blir oversett. Bare fordi hun ga ut noe, eller jeg gir ut noe, betyr ikke det at vi får nominasjoner.

Country-veteranen stiller selv uten vinnersjanse i november Hans ferskeste album kom i forrige måned og var derfor uansett ikke med i betraktning.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Beyoncé har ikke uttalt seg om sin manglende plass på nominasjonslisten. Hun har heller ikke kommentert Bryans intervju.

Bryan understreker for øvrig at «ingen er opprørt» over at Beyoncé har laget et country-album, men at sjangeren i stor grad handler om fellesskap.

– Beyoncé kan gjøre akkurat hva hun vil. Hun er sannsynligvis den største stjernen innen musikken. Men kom til en prisutdeling også, da, og gi oss en high-five oss. Ha det gøy og bli med i familien, lyder det i oppfordringen – som altså enn så lenge står ubesvart.

Opplevde skuffelse

Beyoncé har imidlertid kastet glans på country-galla tidligere.

Da 43-åringen lanserte «Cowboy Carter» i mars, skrev hun på Instagram at albumet er inspirert av en opplevelse hun hadde for flere år siden, der hun ikke følte seg velkommen i country-miljøet.

 AMY SUSSMAN / AFP / NTBCOWBOY: Beyoncé på IHeart Radio Music Awards i California i april. Foto: AMY SUSSMAN / AFP / NTB

Superstjernen antydet at en konkret opplevelse under CMA Awards i 2016, fikk henne til å dykke ned i sjangeren.

Den gang opptrådte Beyoncé med låten «Daddy Lessons» med The Chicks, og skal etterpå ha blitt møtt med en rekke rasistiske kommentarer på nett.

– På grunn av den erfaringen, dykket jeg dypere inn i historien til countrymusikken og studerte vår rike musikalske arv, uttalte hun i vår.

Read Entire Article