Liam Payne: Dette er det vi vet One Direction-stjernens død

1 hour ago 3


 Tomas Cuesta / Reuters / NTB Foto: Tomas Cuesta / Reuters / NTB

Artisten Liam Payne (31) døde i Argentina på onsdag. Her får du oversikt over saken.

fredag 18. oktober kl. 10:30

«Det føles som å miste en barndomskompis», skriver en fan om Liam Paynes dødsfall.

Det tidligere medlemmet av One Direction sin bortgang har «sjokkert en hel generasjon», og mange sitter igjen med flere ubesvarte spørsmål.

Her er alt VG vet om dødsfallet.

1 Hva skjedde med Liam Payne?

Liam Payne, tidligere medlem av One Direction, døde etter å ha falt fra en balkong på et hotell i Buenos Aires, Argentina. Han ble 31 år gammel.

Les også: Liam Paynes dødsfall: Døde som følge av fallet

Omstendighetene rundt Liam Paynes død er fortsatt uklare. Det ble rapportert at han var påvirket av narkotika og alkohol, og hotellpersonalet hadde ringt nødnummeret kort tid før han falt. Politiet etterforsker saken.

2 Hva vet vi om Liam Paynes siste tid?

Politiet ble tilkalt til hotellet der Payne bodde etter at personalet rapporterte om en gjest som var «påvirket av narkotika og alkohol». De ankom minutter før fallet. Paynes hotellrom ble funnet i «fullstendig uorden», med flere ødelagte gjenstander, halvfulle glass, aliminiumsfolie og hvitt pulver.

Dette er bildene som skal vise Liam Payne sitt hotellrom:

Argentinsk politi har også bekreftet at de fant medikamenter, deriblant clonazepam, og alkohol på rommet hans.

I tiden før dødsfallet, har Daily Mail meldt at han både ble droppet av plateselskapet Universal Music og at han stod i en rettsstrid med eks-forlovenden, Maya Henry (23).

3 Hvordan har One Direction reagert på Liam Paynes død?

De gjenværende medlemmene av One Direction har uttrykt at de er "fullstendig knust" over Paynes død. De har delt en felles uttalelse og individuelle hyllester på sosiale medier, hvor de beskriver Payne som en bror og uttrykker sin sorg.

– Årene vi tilbragte sammen vil for alltid være blant de mest verdsatte årene i livet mitt, skriver Harry Styles og avslutter «jeg vil savne ham for alltid».

Les også: Siste om Liam Payne-dødsfallet

5 Hva vet vi om Liam Payne sitt privatliv?

Liam Payne hadde sønnen Bear Grey Payne (7) med ekskjæresten Cheryl Cole. De to møttes da Payne deltok på X Factor i 2010, og ble et par i 2016. I 2018 gikk de hvert til sitt.

 Ian West / Pa Photos / NTBLiam Payne og kjæresten Kate Cassidy i mars 2023. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB

Payne var, da han døde, sammen med den amerikanske influenceren Kate Cassidy (25). De to hadde vært et par i to år, og Cassidy var med Payne til Argentina. Hun reiste imidlertid tilbake til USA to dager før kjærestens dødsfall.

Liam Paynes familie har uttrykt at de er «knust» over hans død. De har bedt om privatliv i denne vanskelige tiden.

7 Hvem var Liam Payne?

Liam Payne var en britisk sanger som ble kjent som medlem av boybandet One Direction sammen med Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik. Bandet ble dannet på TV-showet The X Factor i 2010 og ble en global suksess. Selv om bandet tok en pause i 2016, har medlemmene fortsatt å støtte hverandre i sine solokarrierer.

Read Entire Article