Kate Middletons bror: Fikk milliontilbud etter bryllupet

1 week ago 10


James Middleton avslører at han ble tilbudt en million dollar for å være med i en film etter at han leste fra Bibelen under søsterens bryllup med prins William i Westminster Abbey.

 Joel Ryan / AFP / NTB2011: Her er James Middleton på vei inn til søsterens storslåtte bryllup i 2011. Foto: Joel Ryan / AFP / NTB
onsdag 25. september kl. 00:51

Han forteller om det overraskende tilbudet fra amerikansk produksjonsselskap i et intervju med avisen The Times. Åpningsbudet skal ha vært på en million dollar.

– De antydet til og med at medlemmer storfamilien min kanskje ville like å delta, sier Middleton i sin nye bok.

James Middleton holdt en bibellesning under den storslåtte seremonien i Westminster Abbey, som ble fulgt av av millioner av TV-seere verden over. For Middleton, som ble diagnostisert med dysleksi som barn, var dette en spesiell prestasjon.

 Matt Alexander Media Assignments / Pa Photos / NTBHUNDEVENN: James Middleton Middleton i mai 2024 på et hundestevne i Goodwoof 2024. Foto: Matt Alexander Media Assignments / Pa Photos / NTB

– Jeg hadde aldri sett et kongelig bryllup. Det hadde ikke vært et i min levetid. Ikke et stort ett i hvert fall, forteller han i intervjuet.

– Jeg var ikke klar over omfanget eller den globale interessen. Jeg følte meg bare privilegert over at søsteren min ba meg gjøre det, og at det betød noe for henne. Jeg ville sørge for at jeg gjorde det, legger han til.

Middleton avslører detaljene i forbindelse med lanseringen av sin nye bok, som handler om hvordan hunden hans hjalp ham med å komme seg gjennom en alvorlig depresjon.

Publisert: 25.09.24 kl. 00:51

Relaterte emner

Read Entire Article