Justin Baldoni i ny filmkrangel

6 days ago 7


«It Ends with Us»-stjernen Justin Baldoni har sikret seg rettighetene til filmen om basketspilleren Craig Hodges. Men nå angrer Hodges.

 Steven Bergman/AFF-USA.COM / Pa Photos / NTBHOLLYWOOD-STJERNE: Justin Baldoni, her på premiere i New York i august. Foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / Pa Photos / NTB
mandag 30. september kl. 12:19

Justin Baldoni (40), som regisserte og spilte i den store sommersnakkisen «It Ends with Us», har ikke kommentert den påståtte feiden med motspiller Blake Lively (37).

Lively har også vært taus. Men at samarbeidet mellom dem surnet underveis i innspillingen, har vært tydelig for publikum i ettertid, siden de har valgt å promotere filmen hver for seg.

Nå har Baldoni havnet i enda en klinsj, denne gangen med den tidligere NBA- og Chicago Bulls-proffen Craig Hodges (64).

Baldoni og hans produksjonsselskap Wayfarer sikret seg i 2021 rettigheten til å lage dokumentarfilm av Hodges’ 2017-biografi «Long Shot: The Triumphs and Struggles of an NBA Freedom Fighter».

 Charlie Bennett / AP / NTBBASKETSTJERNE: Crag Hodges i Chicago i 1985. Foto: Charlie Bennett / AP / NTB

Boken tar for seg Hodges' påstander om at han ble utestengt fra NBA på 90-tallet etter å ha kritisert andre svarte idrettsutøvere og levert et håndskrevet brev til president George H.W. Bush om rasisme.

Vil ha rettighetene tilbake

Men Hodges angrer nå på avtalen han inngikk for tre år siden, skriver Deadline.

Striden dreier seg om både kreative uenigheter og økonomi. Wayfarer hadde planer om å starte produksjonen av filmen i fjor, men satte prosjektet på pause.

Basketstjernen krever nå uansett rettighetene tilbake, men Wayfarer skal allerede ha bladd opp over ti millioner kroner, og partene sliter med å komme til en økonomisk enighet.

– Når Wayfarer tilbyr å selge oss rettighetene tilbake, så er det som å be oss om å betale for noe vi allerede eier, sier Hodges’ samarbeidspartner Jivi Singh.

– Wayfarer må tre til side og si fra seg alle rettigheter til denne filmen, legger han til.

Ulike regissører

Hodges vil blant annet at Singh skal regissere filmen, mens Baldoni og Wayfarer vil ha Kirk Fraser (48).

Deadline har sett opptak av Zoom-møter der Baldoni blant annet argumenterer for at regissøren bør være svart.

Baldoni har ikke uttalt seg om krangelen.

Read Entire Article