Funnet død etter skudd mot motorvei i Kentucky

16 hours ago 5


 – / AFP / NTB Foto: – / AFP / NTB

Politiet tror det er den mistenkte gjerningsmannen som er funnet død.

torsdag 19. september kl. 03:38

En kropp som ble funnet i det sørøstlige Kentucky antas å være mannen som er mistenkt for å ha skutt og såret fem personer på en motorvei, opplyser myndighetene ifølge AP News.

Les også: Skyting fra skogsområde mot biler på motorvei i Kentucky

Kentucky State Police Commissioner Phillip Burnett Jr. sa på en pressekonferanse at levningene som ble funnet onsdag antas å være Joseph Couch fra Woodbine.

Myndighetene håpet at funnet ville sette en stopper for en intens, nesten to uker lang leteaksjon som hadde gjort innbyggerne i området urolige.

– Folk har vært redde, sa sheriff John Root i Laurel County.

 Timothy D. Easley / AP / NTBFoto: Timothy D. Easley / AP / NTB

– Det er ikke normalt her i Laurel County. Så nå som dette er oppdaget, håper jeg at fylket vårt kan komme tilbake til det normale.

Burnett sa at gjenstander som ble funnet sammen med kroppen, førte til at myndighetene konkluderte med at det er ham. Han hadde ingen detaljer om dødsårsaken, og sa at det vil bli bekreftet i en obduksjon, men han sa at det ble funnet et våpen på stedet.

Skytingen på motorveien førte til at noen skoler stengte og gikk over til virtuell læring i flere dager, mens myndighetene advarte innbyggerne i området om å være på vakt. Skolene åpnet igjen tirsdag med ekstra politisikkerhet i fylket der skytingen fant sted.

Couch skal ha sendt en tekstmelding der han lovet å «drepe mange mennesker» før angrepet. Deretter sendte han en ny melding der det sto: «Jeg kommer til å drepe meg selv etterpå», sa etterforskere i en erklæring.

 LAUREL COUNTY SHERIFF OFFICE HANDOUT / EPA / NTBFoto: LAUREL COUNTY SHERIFF OFFICE HANDOUT / EPA / NTB

Søkere fant Couchs forlatte kjøretøy nær åstedet og et halvautomatisk våpen som etterforskerne mener ble brukt i skytingen. En duffelbag i militærstil som ble funnet, hadde «Couch» håndskrevet med tusj, og en telefon som antas å være Couchs, ble også funnet, men batteriet var tatt ut.

Myndighetene sa at han kjøpte AR-15-våpenet og rundt 1000 skudd med ammunisjon i en våpenbutikk i London timer før skytingen.

Read Entire Article