Funkygine får bygge drømmeboligen

3 hours ago 6


Influenseren har fått tillatelse fra kommunen.

Jørgine Massa Vasstrand, her fra en TV-sending i 2022. Foto: Rodrigo Freitas / VG / NTB

Publisert: Publisert:

Nå nettopp

Kjendisparet Jørgine Vasstrand og Morten Sundli kjøpte i juni en bolig for syv millioner kroner på Jessheim i Ullensaker kommune.

Planen er å rive boligen som står der nå og føre opp en ny bolig. Dette kun noen steinkast fra der treningsprofilen bor i dag.

Nå har Vasstrand fått lov til å gjennomføre planene, ifølge et vedtak datert 27. september i år viser et dokument på kommunens nettsider.

Fikk naboklager

Hun får bygge en to etasjers enebolig i bindingsverkbindingsverken byggemåte for vegger i trehus med saltaksaltaket tradisjonelt tak med to like, motstående sider som står skrått mot hverandre på eksisterende grunnmur.

Influenseren skal bygge om og sette opp et tilbygg til eksisterende garasje med hagestue og treningsrom.

Vasstrand måtte be om – og har fått innvilget – unntak fordi boligen vil stå for nær en veien ved siden av. Bygningen planlegges plassert 6,7 meter fra midten av veien, til tross for kravet om 15 meters avstand, skriver Romerikes Blad.

Avisen har ikke lyktes å få en kommentar fra Jørgen Vasstrand og Morten Sundli.

Tillatelsen får hun til tross for at naboer, som er bekymret for egne sol- og lysforhold, har steilet. Innsigelsene gikk i hovedsak ut på høyde på takmønet og gesimsen, og størrelsen og utformingen av boligen i forhold til eksisterende bebyggelse, ifølge Nettavisen.

Tok ut 5,5 millioner i utbytte

Vasstrand har over 670.000 følgere på Instagram. Hun har vært programleder og gitt ut en rekke bøker. Realityserien om hennes egen familie, «Funkyfam», har gått i fire sesonger på TV 2.

Treningsprofilen driver selskapet Nordic Lifestyle. Hun tok ut 5,5 millioner kroner i utbytte i fjor, viser årsregnskapet.

Les på E24+

– Hun jobbet på vei inn på fødestua

Read Entire Article