Diddys mor bryter tausheten: – Ikke det monsteret han blir fremstilt som

2 hours ago 5


Janice Combs forsvarer sønnen mot anklager om sexhandel og utpressing.

 FRED PROUSER / Reuters / NTB Foto: FRED PROUSER / Reuters / NTB
mandag 7. oktober kl. 10:29

Kortversjonen

  • Janice Combs forsvarer sønnen Sean «Diddy» Combs mot alvorlige siktelser om blant annet sexhandel og utpressing.
  • Hun hevder at anklagene er basert på løgner.
  • Diddy sitter fengslet i påvente av rettssak.
  • Janice sier hun vil støtte sønnen i retten.

Moren til den amerikanske rap-mogulen Sean «Diddy» Combs (54), har for første gang uttalt seg om sønnens alvorlige siktelser. Dette gjorde hun i et intervju med Local 10 News.

– Å være vitne til det som virker som en offentlig lynsjing av min sønn før han har fått muligheten til å bevise sin uskyld, er en smerte som er for uutholdelig til å sette ord på, sier Janice Combs gjennom sin advokat Natlie G. Figgers skriver TMZ.

Hun hevder sønnen blir dømt basert på en «fortelling skapt av løgner» og ikke sannheten. Janice Combs kommenterer også videoen som angivelig viser Diddy som angriper sin ekskjæreste, Casandra Ventura med artistnavnet Cassie, på et hotell.

Se videoen moren referer til her:

– Noen ganger blir sannheten og en løgn så tett sammenvevd at det blir skremmende å innrømme én del av historien, spesielt når den sannheten er utenfor normen eller for komplisert til å bli trodd, sier hun.

Diddy er siktet for utpressing, seksuelt misbruk og transportering med hensikt å fremme prostitusjon. Tiltalen inneholder dessuten anklager om – blant annet – tvangsarbeid, kidnapping, brannstiftelse, vold og forsøk på bestikkelse.

Han sitter nå fengslet i påvente av rettssak.

– Han er ikke det monsteret han blir fremstilt som, sier Janice Combs ifølge TMZ.

Hun mener forliket med ekskjæresten Cassie utløste en dominoeffekt som har ført til all denne dramatikken. Hun understreker at sønnen fortjener sin dag i retten for å bevise sin uskyld.

Janice Combs gjør det klart at hun vil støtte Diddy når han møter i retten 10. oktober.

Read Entire Article