Diamond League-finalen ryker for Warholm

1 month ago 9


 Michael Buholzer / AP / NTBKarsten Warholm måtte ikle seg Sveriges drakt etter at Armand Duplantis slo ham på 100 meter. Foto: Michael Buholzer / AP / NTB

Sesongen er over for Karsten Warholm (28) etter smellen han pådro seg i 100 meter-duellen mot Armand Duplantis (24).

tirsdag 10. september kl. 11:09

Han fikk da en liten strekk i venstre hamstring. MR-bilder har også vist rusk i den høyre hamstringen.

– Det er skaden fra Zürich som gjør sitt til at jeg må droppe Brüssel kommende helg. Dette er en skade som normalt lar seg lege raskt. Hamstringskaden i det høyre benet, som jeg fikk identifisert via MR, er noe jeg må jobbe mer med for å bli kvitt. Nå skal jeg ha fokus på å bli kvitt disse skadene. Samtidig er det ikke mer alvorlig enn at jeg vil bli kvitt plagene. Begge hamstringene trenger litt ro, men nå har jeg i alle fall kontroll på skadesituasjonen, sier Karsten Warholm i en pressemelding.

Det var sist onsdag Warholm ble slått av verdens beste stavhopper i et showløp i Zürich. Han fikk også en kjenning i baksiden av låret som gjorde at han ikke stilte opp på spesialøvelsen 400 meter hekk i det ordinære Diamond League-stevnet dagen etter.

Warholm kom likevel ut på banen ikledd svensk drakt som straff for tapet mot Duplantis.

Warholm tok sølv i OL bak Rai Benjamin. Ellers kan han se tilbake på gull i EM. Hans beste tid i år ble 46,70 fra andreplassen bak Alison dos Santos på Bislett. Warholms verdensrekord på 45,94 satt da han tok OL-gull i Tokyo 2021, står fremdeles.

PS! Jakob Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås løper 1500 meter i Brussel fredag.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Publisert: 10.09.24 kl. 11:07Oppdatert: 10.09.24 kl. 11:09

Relaterte emner

Read Entire Article