«Beverly Hills»-kollegene hyller Shannen Doherty

3 weeks ago 14


 MICHAEL TRAN / AFP / NTBBrian Austin Green og Shannen Doherty under et arrangement i 2019. Foto: MICHAEL TRAN / AFP / NTB

Skuespilleren døde av kreft 13. juli i år, 53 år gammel.

søndag 15. september kl. 02:25

To måneder senere deltok fire av kollegene fra hitserien «Beverly Hills 90210» på en 90-tallsmesse i Florida.

Under en panelsamtale snakket de varmt om vennen og kollegaen, skriver People.

– Hun har gått foran som et fantastisk eksempel på en som la sine egne utfordringer til side, og som ville dele opplevelsen. Det var utrolig modig, sier Brian Austin Green (51), som spilte David i serien.

– Det å gå gjennom noe så vanskelig, og så være åpen for å dele det med alle, er modig, la han til.

 Globe Photos / Globe PhotosSUKSSESSERIE: «Beverly Hills 90210». Shannen Doherty spilte rollen som Brenda Walsh. Foto: Globe Photos / Globe Photos

Shannen Doherty, som blant annet også spilte i «Charmed», ble først diagnostisert med brystkreft i 2015. Hun delte åpent om hvordan det føltes å leve med sykdommen. 13. juli i år døde hun med familie og venner ved sin side.

Gabrielle Carteris (63), som spilte Andrea i «Beverly Hills», fortalte at Doherty inspirerte noen av hennes egne venner med åpenheten.

– Jeg har en venn akkurat nå som er veldig syk med kreft, og hun sa at Shannen inspirerte henne. Jeg tror arven etter henne vil være at hun gjorde en forskjell for folk som strever med å finne et håp, sier hun.

Publisert: 15.09.24 kl. 02:21Oppdatert: 15.09.24 kl. 02:25

Relaterte emner

Read Entire Article