Vinicius jr. scoret hat trick i Dortmund-kollaps

4 hours ago 7

Borussia Dortmund lå an til et kjemperesultat i mesterligaen mot Real Madrid, men kastet bort ledelsen på få minutter bort seieren i 2. omgang.

Og så ble det helt svart.

Gjestene fra Tyskland gikk til pause med 2–0 etter to raske scoringer fra Donyell Malen og Jamie Gittens.

Etter pausen dreide det meste seg om Vinicius jr.

Den spanske giganten hevet seg og presset voldsomt mot gultrøyenes mål. Med to lynraske scoringer utlignet de kampen til 2–2.

– Det ble veldig stille da vi gikk inn i garderoben til pausen, men vi lyttet til sjefen og ble enige om en ting: hvis vi scorer først, så kan vi slå tilbake og vinne.

Først scoret Antonio Rüdiger i det 60. minutt, deretter puttet Vinicius jr. i det 62. minutt.

Lucas Vazquez sendte spanjolene i føringen i det 83. minutt, før Vinicius jr. sørget for hat trick med mål i det 86. minutt og tre minutter på overtid.

– Jeg forstår ikke hvorfor vi alltid begynner kampen sent. Vi led spesielt i 1. omgang, men i 2. omgang var vi mye bedre, sier Modric.

Real Madrid og Dortmund står dermed begge med seks poeng etter tre kamper i mesterligaens ligaspill.