VAR-drama på overtid da Kroatia slo Skottland

3 hours ago 3

12. oktober 2024 kl. 20:01

Straus og Bayern gikk på sesongens første tap

Bayern Münchens kvinnelag har levert strålende hittil denne sesongen under ledelse av Alexander Straus, men lørdag ble det 0-2-tap for Wolfsburg.

Tuva Hansen startet i Bayern-forsvaret, men ble byttet ut like etter pause. Da hadde Vivien Endemann scoret det som skulle bli matchvinnermålet allerede etter fem minutters spill. I annen omgang doblet Lineth Beerensteyn ledelsen. Justine Kielland ble sittende hele kampen på hjemmelagets benk.

Bayern vant alle sine fem første seriekamper denne sesongen og beseiret dessuten Arsenal hele 5-2 i mesterligaen tidligere i uken.

Lørdag stoppet det røde seierstoget i Wolfsburg. Bayern leder fortsatt Bundesliga ett poeng foran Leverkusen. Eintracht Frankfurt og Wolfsburg er to poeng bak lederlaget. Leverkusen spilte lørdag 1-1 mot Werder Bremen. Emilie Bragstad ble byttet inn på tampen for Leverkusen, mens Julie Jorde forble ubenyttet reserve.