Vannscooterulykken i Hidlefjorden: Guttene døde som følge av hodeskader

1 week ago 7



Gabriel Johan Misiewicz-Myhre (15) og Noah Østerhus Ask (16) døde nærmest umiddelbart på grunn av hodeskader, ifølge obduksjonsrapportene.

 Privat
OMKOM: Gabriel Johan Misiewicz-Myhre (15) og Noah Østerhus Ask (16) ble funnet døde etter ulykken i Hidlefjorden. Foto: Privat

Publisert 09.09.2024 12:26 Sist oppdatert nå

Politiet har mottatt de foreløpige obduksjonsrapportene etter at Gabriel Johan Misiewicz-Myhre (15) og Noah Østerhus Ask (16) ble funnet døde etter en vannscooterulykke i Hidlefjorden 1. september.

Det melder politiet i en pressemelding. 

– Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at guttene sannsynligvis har dødd nærmest umiddelbart som følge av hodeskader. Det er ikke gjort funn som tilsier drukning, sier politiadvokat Øyvind Bore.

Gjenstår mye arbeid

Politiet fortsetter etterforskningen av ulykken. 

– Mange etterforskningsskritt er gjennomført, men det gjenstår fremdeles mye arbeid, skriver de.

Les også: Politiet henter spor på sosiale medier

Politiet fortsetter blant annet med den tekniske gjennomgangen av fartøyene og utstyret om bord, og jobber med å hente ut tilgjengelige data om fartøyenes ferd umiddelbart før ulykkestidspunktet. 

Gjennomgangen av tilgjengelige elektroniske enheter tilhørende de involverte fortsetter også, opplyser politiet.

– Vi vil analysere skader og avtrykk på fartøyene for å se om det kan være samsvar. Dette vil ta noe tid å få svar på, sier Bore.

Bistandsadvokat Maren Eide ønsker ikke kommentere obduksjonrapporten. Hun opplyser at de pårørende forbereder seg til begravelser og ønsker ro.

Read Entire Article