Van Dijk fikk to gule på to og et halvt minutt - Nederland reddet uavgjort

3 hours ago 4

Strømsgodset-backen Logi Tómasson startet på benken, men ble den store helten for Åge Hareides Island i fredagens nasjonsligakamp mot Wales.

Det islandske forsvaret gikk fullstendig i oppløsning flere ganger før pause. To av gangene klarte Wales å utnytte feilene.

Først etter elleve minutter, da Brennan Johnson satte inn 1–0. Så etter 30 minutter, da Harry Wilson fikk fritt spillerom bak ryggen på den islandske backrekka og doblet ledelsen.

Etter pause kom Hareides lag på banen i en helt annen forfatning, mye på grunn av innbytter Tomasson. Islendingene presset på for en redusering.

Etter flere forspilte sjanser, skulle det endelig lykkes. Og det var Logi Tómasson som satte inn reduseringen etter 69 minutter. Med utsida av venstrefoten skrudde 24-åringen ballen i lengste hjørne fra 18 meters hold.

Tre minutter senere sørget samme mann for 2–2 og balanse i regnskapet, selv om Wales-keeper Danny Ward var sist på ballen. Tomasson driblet seg innover i feltet fra venstre side, og fyrte av et skudd som ad omveier havnet i nettmaskene.

I siste ordinære spilleminutt satte Jon Dagur Thorsteinsson ballen i stanga. Nærmere seier kom ikke Island, som nå står med en seier, en uavgjort og ett tap. Med det er de nummer tre i gruppa.