United-stjerna slaktes etter marerittkamp: – Helt utilgivelig

1 month ago 16



Saken oppdateres. Kampen pågår fortsatt.

– Dette er en rett i dusjen-prestasjon, mente Viaplays fotballekspert Pål André Helland.

Det fikk han rett i. Etter en skrekkopptreden, der Casemiro var involvert i begge baklengsmålene i første omgang mellom Manchester United og Liverpool, ble han byttet ut til pause.

Kritikken har florert siden tabbene. Ifølge Opta hadde han dessuten ti feilpasninger i første omgang. Han hadde 26 fullførte pasninger.

– Man skulle tro han var en muldvarp (for Liverpool) utpå der, sa Helland.

Britain Soccer Premier League

HERJET: Liverpool leverte drømmefotball i første omgang på Old Trafford.

Foto: Dave Thompson / AP

– Helt, helt unødvendig

Liverpool så ut til å få en pangstart på rivaloppgjøret da Trent-Alexander Arnold satte ballen like over målstreken etter et vakkert angrep.

Men etter en VAR-sjekk viste det seg at lagkamerat Luiz Diaz hadde vært i offside like før ballen gikk i mål. Dermed ble scoringen annullert, til full jubel på Old Trafford.

Men United virket ikke å ta advarselen helt på alvor. For brasilianske Casemiro slurvet i oppspillsfasen og sendte ballen rett i beina på en Liverpool-spiller. Salah mottok ballen langs høyrekanten og slo ballen inn på pannebrasken til Luiz Diaz, som sendte Liverpool opp i ledelsen på Old Trafford.

Etter scoringen fikk Casemiro en kraftsalve av Viaplays Nils Johan Semb, som var lite imponert av midtbanespillerens pasning.

– Helt, helt unødvendig. Han spiller ballen så feil som han kan, kommenterte Semb.

– Det er helt utilgivelig av Casemiro, sa eksperten videre.

Premier League - Manchester United v Fulham

BYTTET UT: Casemiro fikk kun én omgang i hatoppgjøret mot Liverpool.

Foto: Molly Darlington / Reuters

Slaktes i England

Heller ikke engelske eksperter er nådige med Casemiro og hans lagkamerater.

– Veldig svakt spill fra Casemiro og liker ham skikkelig godt. Hans pasning blir brutt og Salah mottar til høyre. Det er to spillere i feltet og Bruno Fernandes burde løpt for livet for komme seg tilbake, sa BBC-ekspert Dion Dublin om scoringen.

Diaz og United var ikke ferdige. Nok en gang mistet Casemiro ballen og ballen gikk videre til Salah. Han spilte den tilbake til sin colombianske lagkamerat, som doblet ledelsen for bortelaget.

– Jeg vil gå så langt og si at Casemiro har mistet litt av selvtilliten sin, sa tidligere Manchester United-profil Gary Neville på Sky Sports' sending.

Etter den grusomme omgangen, der lagene gikk til garderobene med 0-2 som resultat, kom ikke brasilianeren ut på gressmatta igjen.

Kort tid etter lagene kom i gang med andre omgang skulle vondt bli til verre, og Mohamed Salah økte til 3-0 for Liverpool.

Publisert 01.09.2024, kl. 18.14 Oppdatert 01.09.2024, kl. 18.30

Read Entire Article