Toppscoreren reddet Ranheim etter omstridt scoring

2 weeks ago 7

Ranheim så ut til å gå mot tap etter omstridt mål imot. Men lagets suverene toppscorer ville det annerledes.

• Yngve Bergli

Yngve Bergli

Publisert: 25.09.2024 20:56

De fremmøtte fikk fra start av se et svært åpent oppgjør, med sjanser i begge ender. Den største fikk Raufoss, som hadde en ball i stanga, men de aller fleste var det Ranheim som kom til, som for eksempel da Bendik Bye fikk servert ballen foran mål etter 22 minutters spill. Dessverre for bortelaget så presterte han å bomme på ballen, som til slutt bare trillet inn til keeper.

Utover i førsteomgangen så falt tempoet og det ble lengre mellom sjansene, og lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Etter en snau times spill skjedde det som man sjelden ser på dette nivået; et Raufoss-innlegg fra høyre ble bredsidet inn til keeper Simen Vidtun Nilsen av høyreback Sander Haugen. Dommer Jørgen Haugen mente det var et tilbakespill og dømte indirekte frispark fra cirka sju meters hold, til tross for store protester fra Ranheim-spillerne.

Raufoss’ Adrian Aleksander Hansen tok godt vare på en kort pasning og dundret ballen i nota forbi nesten hele Ranheim-laget som forsøkte å dekke målet.

Og selv om Ranheim havnet under og at de hadde spilt en rotete andreomgang, så hadde de på ingen måte gitt opp. Og i det 78. minutt fikk de lønn for strevet. Et innlegg fra høyre ble headet ned til John Hou Sæter som fra kloss hold kunne sette inn utligningen. Dette var 26-åringens 15. scoring for sesongen.

Flere scoringer ble det ikke, og dermed ble det ett poeng til hvert av lagene.

Ps! Levanger tapte 1-3 hjemme mot Lyn onsdag kveld.