Tidligere Arsenal-keeper bøtelagt for motorsag-angrep

4 hours ago 4



Jens Lehmann gikk løs på garasjen til naboen med motorsag. Det ble kostbart.

 Jens Lehmann straffes med saftig bot. Foto: Martin Meissner / AP / NTB
  • Andreas Jørgensen, VG

    Andreas Jørgensen, VG

Publisert: 28.09.2024 13:20

Tyskeren må punge ut over 1,5 millioner kroner for skadene, skriver Reuters.

Boten ble ilagt Lehmann etter saksbehandling i en domstol i 54-åringens hjemby Starnberg. Han skal ifølge påtalemyndigheten ha saget av en takbjelke på naboens garasje.

– Han tar ansvar. Han har kommet til enighet med naboen, uttalte Lehmanns advokat Florian Ufer etter rettens avgjørelse fredag, gjengitt av Reuters.

Hendelsen skal ha skjedd tilbake i juli 2022. Den tidligere Arsenal- og landslagskeeperen fikk først en bot på 420 000 euro – nesten fem millioner kroner – men denne ble redusert etter anke.

Lehmann var også anklaget for å ikke ha betalt parkeringsavgifter ved München flyplass. Advokaten opplyser at disse nå er betalt.

Dommer Tanja Walter sa at Lehmann har fremstilt seg selv som et offer for rettssystemet, men mener at han er en gjerningsmann. Aktor Stefan Kreutzer la til at Lehmanns oppførsel viser at «han åpenbart tror han står over loven».

Lehmann spilte 148 kamper for Arsenal i sin karriere og var en del av «the Invincibles" - navnet som ble brukt da Arsenal gikk ubeseiret gjennom en hel Premier League-sesong i 2003-04.

Read Entire Article