Cole Palmer har scoret fire i 1. omgang – jakter Premier League-rekord

2 hours ago 4

(Chelsea – Brighton 4–2, kampen pågår) Chelseas gullkalv scoret fire mål på 20 minutter i 1. omgang.

Alt har gått Cole Palmer sin vei de første 45 minuttene mot Brighton. Foto: Matthew Childs / Reuters / NTB
  • Sindre Espe, VG

Sindre Espe, VG

Publisert: 28.09.2024 16:57

Saken oppdateres!

Etter at Brighton-spiller Georginio Rutter ga bortelaget ledelsen etter syv minutter i Premier League-oppgjøret mellom Chelsea og Brighton på Stamford Bridge, har alt handlet om Chelseas offensive midtbanespiller med nummer 20 på ryggen.

Palmer er den første til å score fire mål i 1. omgang i Premier League-historien, ifølge statistikktjenesten Opta.

Etter 21 minutter satte 22-åringen sitt første for dagen. Ti minutter senere sto han med tre mål i målprotokollen – det syvende raskeste hat tricket i Premier League-historien, ifølge Sofascore.

Scorer han ett til i 2. omgang, blir han del av denne eksklusiv klubb på fem spillere:

Andy Cole, Alan Shearer, Jermain Defoe, Dimitar Berbatov og Sergio Agüero. Kvintetten er de eneste spillerne som har scoret fem mål i en Premier League-kamp i.

Defoe har klart bragden å score fem mål på én omgang mot Wigan i 2009 – samtlige mål kom i 2. omgang.