Sterk borteseier av Ranheim

3 weeks ago 14



To velplasserte langskudd var nok til å sikre tre poeng i bortekampen mot Egersund.

Kåre Ingebrigtsen og Ranheim tok et hopp unna nedrykksstriden med en sterk borteseier mandag. Foto: Mariann Dybdahl
  • Yngve Bergli

    Yngve Bergli

Publisert: 16.09.2024 18:34 | Oppdatert: 16.09.2024 18:55

Kampen var bare tre minutter gammel da Ranheim tok ledelsen. Den scoringen kom etter en kontring som startet på venstresiden, gikk over på høyresiden og til slutt endte hos lagets toppscorer John Hou Sæter.

Han skjøt på direkten fra cirka 20 meter og Egersund-keeper Sander Lønning var sjanseløs. 26-åringen er nå oppe i 13 scoringer i Obos-ligaen.

Ofte farlig

I resten av omgangen så var det hjemmelaget som styrte kampen, men de klarte aldri å skape de store sjansene. Ranheim var ikke så ofte i angrep, men de gangene de først klarte å etablere et trykk mot Egersund-målet, så ble det ofte farlig.

De 800 betalende tilskuerne fikk se en andreomgang omtrent som den første. Egersund hadde ballen mest, men Ranheim virket giftigere. Derfor var det verken uventet eller ufortjent at Mikael Tørset Johnsen, etter litt klabb og babb i Egersund-forsvaret, fikk ballen på 18 meter. Avslutningen endte helt nede ved stolperota til venstre for keeper.

Rødt kort

Resten av kampen så kontrollerte Ranheim det meste som skjedde i Egersund, selv om det ble noe hett rundt målet til Ranheim-keeper Simen Vidtun Nilsen helt på tampen. Kampen endte dermed med 2-0-seier og tre viktige poeng for Ranheim.

PS! Ranheims Erik Tønne fikk sitt andre gule kort på overtid og ble utvist.

Read Entire Article