Solbakken overrasket av babynyhet: – Hadde ikke hørt noe

3 hours ago 3



11. oktober 2024 kl. 12:41

Slik blir fotballsesongen 2025 – Eliteserien starter 29. mars

Norges Fotballforbund har klar årets hovedterminliste for 2025-sesongen. Den er skreddersydd etter innspill og ønsker fra klubbenes interesseforeninger, henholdsvis Norsk Toppfotball og Toppfotball Kvinner.

– Arbeidet med dette blir stadig mer komplisert og utfordrende. Internasjonale turneringsformat endres, både hos kvinner og menn, noe som innebærer flere internasjonale kamper, sier leder av NFFs konkurranseavdeling, Nils Fisketjønn.

– Det er et økende ønske om å legge til rette for lag som spiller i E-cupene, og begge terminlistene gir rom for dette. Hovedterminlisten for 2025 muliggjør også en omlegging av NM, slik at vi er forberedt på dette dersom det blir et tingvedtak, legger han til.

I tråd med terminlisten som nå foreligger starter Toppserien for kvinner opp 22. mars neste år. Første serierunde i Eliteserien spilles én uke seinere.

Cupfinalene for kvinner og menn er plottet inn henholdsvis 23. november og 6. desember.

I oppsettet ligger cupen for menn inne med sju ordinære runder i tråd med det tradisjonelle formatet. På fotballtinget neste år skal det imidlertid diskuteres om dette skal legges.

(NTB)

OGvVJLGwIOc

Foto: NTB
Read Entire Article