Ryktene om at bruk av «knagg» har 25-årsgrense, de stemmer rett og slett ikke

2 hours ago 4



DRØSET: Viktig melding til våre barn.

Knagg. Prøv det, kids. Foto: Geir Landa
  • Letolin

    Letolin

Publisert: Publisert:

For mindre enn 20 minutter siden

iconDrøset

Drøset er et skråblikk skrevet av utvalgte journalister i Aftenbladet.

Hei barn.

Vi, deres foreldre, har en viktig melding å komme med. Dette er helt ny informasjon, et slags paradigmeskifte, som vi håper dere klarer å ta inn over dere.

Vi har tatt noen grep. Strengt tatt tok vi disse grepene da dere var små, men vi tillater oss å informere igjen. Dette handler om gangen, dette lille rommet der inngangsdøren befinner seg. Det er et vidunderlig rom, gangen, som inneholder så meget forskjellig.

Vi skal ikke ta for oss alt, men tillater oss å nevne innretninger som «skohylle», «kasse til luer, skjerf etc.» og den for dere fremmede konstruksjonen «dørmatte».

I dette informasjonsskrivet ønsker vi å konsentrere oss om en spesifikk innretning som går under navnet «knagg».

Denne «knaggen» finner dere på veggen. Det er en fiffig liten sak som stikker ut av selve veggen, og nei, det er ikke et dekorativt tiltak, ei heller en kunstinstallasjon eller en feil i selve reisverket.

«Knaggen» er plassert der med viten og vilje fordi den – i gode stunder – har en funksjon. Dette kommer som en stor overraskelse på dere, våre barn, men «knaggen» er allment kjent som stedet der man henger jakken.

I utgangspunktet, og vi vet at dette kommer noe bardust på, at det er en stor overraskelse, men jakker og andre typer yttertøy trenger ikke ligge på gulvet i gangen. De kan, og her står dere fritt til å benytte dere av tilbudet, henge på denne «knaggen».

Ryktene om at bruk av «knagg» har 25-årsgrense, de stemmer rett og slett ikke.

Vi har åpnet for dette nå, at dere kan henge jakker etc. på denne «knaggen». Vi har gjort det lenge, og nå kan dere, våre barn, også få benytte dere av dette tilbudet. Vi har til alt overmål flere knagger. Ideen er at – hold dere fast! – alle jakker kan henge på en «knagg». Også besøkende gjester, hvis jakker kan ta steget fra gulv til «knagg».

Vi håper dere i fremtiden vil vurdere dette med «knagg».

mvh

mor og far

Publisert:

Publisert: 12. oktober 2024 18:35

Read Entire Article