Pilot omkom da helikopter krasjet på hotelltak i Australia

1 month ago 33



Piloten mistet livet da et helikopter styrtet i taket på et hotell i turistbyen Cairns nordøst i Australia natt til mandag. Det var ingen andre om bord.

mandag 12. august kl. 01:58

Ulykken skjedde ved 2-tiden natt til mandag i det populære reisemålet, som ligger i delstaten Queensland. Cairns er utgangspunkt for mange av dem som kommer for å besøker Det store barriererevet (Great Barrier Reef) utenfor nordøstkysten.

Kringkasteren ABC melder at piloten, som omkom i ulykken, var alene i helikopteret da det styrtet.

Politiet sier hotellet der ulykken skjedde – Hiltons Double Tree – er evakuert. Ingen personer på bakken skal ha blitt skadet, men to eldre personer som befant seg i bygningen, ble sendt til et lokalt sykehus i stabil tilstand.

En video som er delt i sosiale medier, viser en brann på hotelltaket. To av helikopterets rotorblader havnet i bassenget på hotellet, og bilder i mediene viser deler fra helikoptre som har falt ned på bakken.

To hotellgjester sier til ABC at de hørte et øredøvende smell, og at det føltes som en bombe hadde gått av. De så flammer på siden av bygningen, og så ble flere alarmer utløst og evakueringen startet.

Publisert: 12.08.24 kl. 01:58Oppdatert: 12.08.24 kl. 01:58

Relaterte emner

Read Entire Article