Perlescoring spolerte RBK-fest

1 month ago 31

(Molde – Rosenborg 2–2) Rosenborg snudde kampen mot erkerivalen i brennhett oppgjør. Så fikk Halldor Stenevik drømmetreff.

Halldor Stenevik satte et kremmerhus mot Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Publisert: 11.05.2024 19:55

Rosenborg hadde nettopp gjort 0–1 om til 2–1 etter scoringer fra Sverre Nypan og Ole Sæter.

Det skulle ikke Stenevik ha noe av på eget gress:

Tre minutter senere dundret 24-åringen ballen i krysset med utsiden av foten.

– Det er perfekt teknisk utført og han bare legger den kontrollert i det lengste krysset. For en perle! utbrøt TV 2s ekspertkommentator Jesper Mathisen.

Halldor Stenevik fikk drømmetreff mot Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Målet gjorde at erkerivalene måtte dele poengene på Aker Stadion.

Den fangsten kjenner nok trønderne mest på:

To ganger scoret Rosenborg på fire minutter. Et fra Ole Sæter og et fra Adrian Pereira. Begge målene ble annullert for offside.

To minutter senere lå ballen i stedet for i nettet på motsatt side.

Kristian Eriksen fant kaptein Magnus Wolff Eikrem i RBK-boksen som elegant banket inn 1–0 for Molde.

– Det er regelverket dessverre. Vi spiller ikke syverfotball lenger, så det må vi bare leve med, sa Sæter til TV 2 i pausen etter å selv ha fått et mål annullert.

Magnus Wolff Eikrem sendte Molde i føringen foran hjemmepublikummet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sæter skulle riktignok få scoringen sin likevel.

I andre omgang satte han inn 2–1 og fullførte snuoperasjonen for Rosenborg etter at Sverre Nypan bare minutter før hadde utlignet til 1–1.

Men det skulle ikke lykkes for Rosenborg.

Etter Steneviks drømmetreff ble det delt ut flere gule kort enn lagene hadde målsjanser og det kokte ute på gresset.

Da ble det heller ingen avgjørelse og lagene måtte nøye seg med ett poeng hver.

Molde ligger på tredjeplass på tabellen med Rosenborg fire poeng bak seg på femte.

1 av 2Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB