Pantet for 12 kroner – vant én million

1 day ago 4



 Privat Foto: Privat

Kvinnen (32) har ikke fortalt familie og venner om gevinsten enda. Men i kveld skal hun spandere en champagneflaske på moren og røpe millionnyheten.

fredag 4. oktober kl. 19:43

– Hvis jeg hadde pantet for mer hadde jeg kanskje tatt det ut, sier kvinnen, som ønsker å være anonym, til VG.

Fredag formiddag dro hun innom Coop Extra på Danmarksplass i Bergen med en liten pantepose på vei til trening – og det angrer hun ikke på.

– Jeg gå inn og pante siden det er ved siden av treningssenteret, tenkte jeg. Jeg har trykket på pantelotteriet mange ganger uten å vinne, men jeg er svak for å håpe når jeg først står der. Jeg bare «kjørte på».

32-åringen hadde pantet for 12 kroner da hun fikk en ekstra lang lapp i hånden.

– Jeg trodde først jeg hadde vunnet 100.000 kroner, det var så mange nuller. Etter å ha talt opp så jeg at det var seks nuller og jeg vet jo hva det betyr.

– Jeg måtte bare trekke meg tilbake og summe meg. Jeg var redd jeg skulle miste det.

Den førte hun delte nyheten med var en liten jente, som var på vei inn i butikken med moren sin.

– Hun så lappen jeg holdt i hånden, og spurte om jeg hadde vunnet. Jeg måtte jo svare ja på det.

Kvinnen fortalte det også til PT-en hennes på treningssenteret.

– Han sa «det er mye penger», og gratulerte meg. En av de beste investeringene jeg har gjort, er pengene jeg har brukt på personlig trener. Det har hatt alt å si for egen helse.

Men familie og venner har hun ikke røpt det for. Fredag kveld skal hun spise middag med moren og spandere en champagneflaske – så skal hun fortelle nyheten.

– Jeg er veldig spent. Litt av grunnen til at jeg vil være anonym er at jeg har venner og familie jeg er glad i som jeg vil at det skal dryppe ned på. Brorparten går til boliglånet mitt, men jeg vil dele med familie og venner. Jeg vil si det til dem i virkeligheten.

– Kjempestas

Butikksjef ved Coop Extra på Danmarksplass i Bergen, Morten Marøy, forteller at ingen av de ansatte fikk med seg at en kunde hadde vunnet storgevinst i Pantelotteriet hos dem.

– Det er jo nesten litt merkelig at vinneren lot dette gå ubemerket hen, all den tid vi bergensere er kjent for å være et høylytt folkeslag, sier han i en pressemelding.

Ifølge butikksjefen er det ofte høyt trykk foran panteautomaten og nesten alltid kunder i butikken.

– Vi er en stor og sentrumsnær butikk der særlig mange studenter er innom. Men uansett hvem som har vunnet en million kroner hos oss synes vi det er kjempestas.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Read Entire Article