«Opprør og urovekkende utvikling kommer i en stor grad av en nasjons forkastelse av Gud»

3 weeks ago 13



– Det er en høy, grov og alarmerende ungdomsproblematikk i Farsund sentrum, både utover nattetimene og på morgenkvisten, sa politistasjonssjef Jan Åge Sakariassen.

Hva er årsaken til dette fenomenet? Om man er noenlunde oppegående, bør det ikke være noe problem å gi et tindrende klart svar på dette! Opprør og urovekkende utvikling kommer i en stor grad av en nasjons forkastelse av Gud gjennom ugudelige politikere og politisk, antikristelig styrelse! Bibelen fjernes fra skoler og sykehus, bønn for dagen i kommunale møter, før dagens agenda settes eller påbegynnes! Alle dyptgående sannheter som berører perverse synder og foretak, er snart ikke lenger tillatt! Dette er årsaken til det, politistasjonssjef, Jan Åge Sakariassen, gir uttrykk for i Lister24, 14. september.

Opprør og urovekkende utvikling kommer i en stor grad av en nasjons forkastelse av Gud.

Politikerne fikk høre om urovekkende utvikling

Bibelen sier i Pred. 3:16: «Fremdeles så jeg under solen at på dommersetet, der satt gudløsheten, og hvor rettferdighet skulle råde, der rådet gudløsheten.»

Predikeren så inn i fremtiden, langt inn i fremtiden, helt frem til dagens situasjon og profeterer om gudløshetens plassering på dommersetet. Ikke bare der, men også i de politiske stillinger. Politikere som hater Jesus, hater evangeliet, hater de kristne, selvsagt må resultatene bli deretter!

Dette får også innpass i familier, om ikke i alle familier, så i hvert fall i noen, slik at deres hjerter fylles mer og mer av denne ondskapen, som igjen og igjen gjør sitt utslag i det offentlige rom, og der det ellers er mulig å utøve tidens ondskap som faller innunder, det som Bibelen omtaler og profeterer om som lovløshet!

Bibelen sier i Gal. 6:7. «Far ikke vill! Gud lar seg ikke spotte, for det som et menneske sår, det skal han også høste.»

Dette sier oss at den ugudeligheten og gudsfornektelsen og gudsforkastelsen som har blitt gjort i Norge de siste årene, det går ikke upåaktet hen! Det faller tilbake på hele nasjonen, slik at til og med politiet får problemer med å ta hånd om denne, onde sæden som har blitt sådd, når den faller tilbake på land og folk! Tragisk men sant!

Med vennlig hilsen

Ove Jan Ludvigsen.

Historisk gjentakelse - ikke gjentakelse?

En villet politikk

Read Entire Article