Nottingham Forest sjokkerte Liverpool

5 days ago 11

(Liverpool - Nottingham Forest 0–1) På det fjerde forsøket gikk det ikke for Arne Slots Liverpool da de tapte på hjemmebane mot Nottingham Forest.

• Lisa Amdam Tetlie, VG

Lisa Amdam Tetlie, VG

Publisert: 14.09.2024 17:56

I en kamp der Liverpool sløste med sjanse etter sjanse, var det en innbytter fra London som skulle spolere Merseyside-klubbens seiersrekke.

For etter 54 minutter på benken kom Callum Hudson-Odoi inn på gresset på Anfield, og med 18 minutter i beina ble han bortelagets redningsmann.

Et upresist angrep av Liverpool førte til at gjestene fikk kontre. Og da Anthony Elanga plasserte ballen hos Hudson-Odoi, tok den tidligere Chelsea-mannen et raid forbi flere Liverpool-forsvarere og plasserte ballen forbi vertenes sisteskanse Alisson.

Se scoringen øverst i saken.

Både Luis Diaz, Dominik Szoboszlai og Trent Alexander-Arnold hadde sine sjanser, men centimeterne talte ikke Liverpools vei.

Med det ble Arne Slots første tap en virkelighet. Det ble også klubbens første baklengsmål, etter en drømmerekke de tre første kampene.

For Notthingham Forest, fortsetter rekken uten tap så langt denne sesongen, og de klatrer opp på en fjerdeplass på tabellen.