Nå kan du løse kryssordet vårt digitalt

1 month ago 28



Det har vært etterspurt av flere. Nå innfris ønsket. Fra i dag av kan du løse og levere premiekryssord digitalt på Lister24.

Ansvarlig redaktør i mediehuset Lister, Svein Morten Havaas, er glad for å kunne tilby avisens leser en digital kryssordløsning. Foto: Lars Erik Holmen Larsen.

– Lørdagskryssordet vårt er populært og viktig for mange av våre lesere og abonnenter. Vi får inn rundt hundre besvarelser hver eneste uke. Hittil har det vært en typisk «papiraktivitet». Men nå får vi en digital løsning, sier ansvarlig redaktør i mediehuset Lister, Svein Morten Havaas.

Hittil har det vært en typisk «papiraktivitet». Men nå får vi en digital løsning.

Svein Morten Havaas, ansvarlig redaktør i mediehuset Lister

Her finner du det digitale premiekryssordet:

Her kan du løse ukens premiekryssord

Hver eneste uke sender han ut tre Flax-lodd til to heldige kryssordvinnere. Med det digitale tilbudet håper han at enda flere vil la seg engasjere og sende inn kryssord for å bli med i trekningen. Det er nemlig ganske enkelt.

– Nå kan man fylle ut kryssordet på Lister24 ved hjelp av tastaturet. Det gjelder enten man er på PC, Mac, nettbrett eller mobiltelefon. Og når kryssordoppgaven er ferdig løst, kan man med enkle tastetrykk sende inn løsningen til oss. Det gjøres uten at man trenger å laste ned eller printe ut noe som helst, sier redaktøren.

Den nye tjenesten leveres av Bulls Press. Leserne kan samtidig glede seg over muligheten til å løse nye minikryssord, ordjakt og sudoku hver eneste dag.

– Etter at vår tidligere leverandør NTB sluttet å levere disse oppgavene, har vi hatt et opphold. Men nå er vi i gang igjen. Fremover vil disse oppgavene være en fin del av miksen som vi gir våre lesere kun på Lister24. Vi vet at det mange er et verdifullt pusterom. Tilbudet har også vært etterlyst av flere etter at det plutselig forsvant, sier Svein Morten Havaas.

Også lørdagskryssordet vil man finne sammen med de nevnte «småoppgavene». Dette vil i tillegg bli publisert med egen inngang fra Lister24-fronten.

Her finner du de daglige småspillene:

Her kan du prøve deg på våre interaktive spill

– Men vi skal selvsagt også fortsette å trykke kryssordet i papirutgaven på lørdagene. Det blir den samme oppgaven i begge kanaler. Leserne velger selv om de vil løse det «på gamlemåten» eller digitalt. Og alle vil ha like vinnersjanser, understreker Havaas med et smil.

Premiekryssordet oppdateres med ny oppgave hver lørdag på nett - samme dag som papirutgaven.

Read Entire Article