Mitt bryllup? Enormt med kjendiser - og eksklusive rettigheter til Riskaposten

1 month ago 20



DRØSET: Vi solgte også rettighetene til vårt kjendisbryllup.

Det blir en del kjendiser når disse to skal gifte seg, men hvem har ikke hatt kjendiser i bryllupet sitt? Foto: Helge Mikalsen / VG
  • Letolin

    Letolin

Publisert: Publisert:

For mindre enn 10 minutter siden

iconDrøset

Drøset er et skråblikk skrevet av utvalgte journalister i Aftenbladet.

Da jeg giftet meg med min nåværende kone, solgte vi rettighetene til bryllupet, akkurat som Märtha Lalalalois og Sjarlatan Durex. Vi ga eksklusive rettigheter til Riskaposten, en publikasjon som besto av én mann på sykkel, et engangskamera, en kopimaskin og en hint av ADHD.

Det var nemlig enormt med kjendiser i vårt bryllup, og vi orket ikke tanken på at NRK, TV 2, Se og Hør, CNN og Hello! skulle ligge på lur i buskene. Min forlover, for eksempel, ble nummer tre i ungdommens kulturmønstring på Hommersåk i 1994. Vi hadde også invitert sønnen til han som var kasserer i Lions, for ikke å snakke om min kones forlover, som spilte en av de mest sentrale bi-rollene i musikalen «Byen vår» på Lundehaugen videregående i 1998.

Kjendisene stoppet ikke der. Nesten hele bandet til tensingkoret Kraftfor var på plass, ikke akkurat ukjente størrelser på Hommersåk. Nevøen til menighetsrådslederen var hjertelig til stede, det samme var han som hadde skolerekorden i trimløpet Vårlivarden Rundt på 90-tallet. To mann fra kretslaget i innebandy (gutter 12), en tidligere førstetrompetist i skolekorpset, hun med best karaktersnitt på Riska ungdomsskole i 1996 (sju femmere, tre firere og treer i gym) og ikke minst styrelederen i Riskafjords venner, kanskje den mektigste personen på hele Hommersåk (jevnt med disponenten på Handelslaget og broderimagnaten Berge M. Bertelsen).

Kjendisfaktoren var skyhøy! Nestlederen i 4H, tombolaansvarlig på høstbasaren, vakten i Riskahallen, logopeden på Kyrkjevollen skole, onkel Torbjørn og en som nesten var nærmeste nabo med sjefen i Haga Bussreiser: Alle var der.

Nå skal det nevnes at Riskaposten aldri dukket opp i bryllupet. Han prioriterte en måke som hadde kilt seg i en bossdunk utenfor pinsemenigheten Betel. Man tenker jo, sånn i ettertid, at Riskapostens prioritering er til etterfølgelse nå som Märthe Lalalalois og Sjarlatan Durex skal ha sitt utsolgte spetakkelbryllup.

Publisert:

Publisert: 24. august 2024 11:41

Read Entire Article