Matthew Perrys assistent og leger tiltalt etter overdosedødsfallet

1 month ago 24



Flere personer er tiltalt etter den kjente skuespillerens overdosedødsfall, blant dem to leger.

Flere personer er pågrepet etter at skuespilleren Matthew Perry døde av en overdose ketamin 28. oktober i fjor. Foto: Rich Fury / AP / NTB

Publisert: 15.08.2024 21:09

Kortversjonen

Dette opplyste statsadvokat i California, Martin Estrada, under en pressekonferanse torsdag kveld. Legene skal ha gitt Perry store mengder ketamin, til tross for at de visste om hans mangeårige misbruk av medikamenter.

Matthew Perry er best kjent for rollen som Chandler i TV-serien «Friends». Han ble funnet død i et boblebad 28. oktober i fjor. Obduksjon påviste at han døde etter en overdose ketamin. Stoffet blir stadig oftere brukt som alternativ behandling for depresjon, ifølge The New York Times.

Slet med avhengighet

Det skal ha vært kjent at skuespilleren i lang tid hadde slitt med depresjon og avhengighet av medikamenter. Torsdag morgen ble flere personer pågrepet i saken. Blant dem er Perrys assistent, en bekjent, to leger og en narkotikaforhandler. Disse skal ha skaffet Perry ketamin for mange tusen dollar i ukene før hans død.

De tiltalte skaffet Friends-stjernen ketamin, til tross for at de visste om hans langvarige misbruk og avhengighet av opioider og alkohol. Perry døde av en akutt overdose av ketamin.

Read Entire Article