LSK-krisen fortsetter - Fagermo må fortsatt vente på første seier

2 hours ago 4

Innbytter Jeppe Kjær avgjorde kampen med en nydelig scoring i andre omgang. Dansken dro seg fri og hamret ballen i mål.

Fredrikstad vant 2-1 over Lillestrøm som befinner seg i en dyp sportslig krise og er sist på tabellen.

I Dag-Eilev Fagermos andre kamp som LSK-trener ble det nok et tap, denne gangen i Eliteserien. Det første kom i cupen mot Molde.

Lillestrøm hadde ikke vunnet på elleve seriekamper før møtet mot Fredrikstad. Kanarifuglene lå sist på tabellen og kun seier var godt nok på bortebane.

Fredrikstad lå på en sjetteplass før kveldens møte og kunne med seier for alvor melde seg på i medaljekampen og kjempe om europacupspill neste sesong.

Like etter pause fikk Fredrikstad straffespark. Midtstopper Sigurd Kvile var på tur framover og ble felt av Ruben Gabrielsen. Morten Bjørlo var sikker fra elleve meter og dermed 1-0 til Fredrikstad,

Like etter fikk Lillestrøm en kjempesjanse på hjørnespark. Men Fredrikstad-keeper Jonathan Fischer vartet opp med en feberredning på headingen til Thomas Lehne Olsen.

Og bare minutter senere kom utlikningen. Ruben Gabrielsen fikk kranglet inn ballen etter en corner, og dermed stod det 1-1 i plankebyen.

Men så kom altså Jeppe Kjær og ødela kvelden for Lillestrøm, som altså fortsatt ligger sist i Eliteserien. Med fem seriekamper igjen ligger laget to poeng bak Odd. Det er tre poeng opp til Haugesund på kvalifiseringsplassen.

Fredrikstad er oppe på en femteplass, bare ett poeng bak Molde på bronseplassen. Topp fire gir Europa-spill neste sesong.