Liverpool enkelt videre til 4. runde i Ligacupen – Haalands City møter Tottenham

1 week ago 5

(Liverpool – West Ham 5–1) Liverpool-trener Arne Slot viser at han tar den hjemlige cupen på alvor. I neste runde venter tøff Premier League-motstand.

• Aston Villa – Crystal Palace

Slik spilles trekningen av runde 4 i Ligacupen. Kampene spilles siste uken i oktober.

Erling Braut Haaland og Manchester City fikk ingen enkel motstand med trekning borte mot Tottenham. City kommer for all del til å være favoritter, men det er langt fra en ideell trekning på veien mot en eventuell finale.

Arne Slot gjorde mange endringer på laget som vant 3–0 mot Bournemouth i helgen, men likevel var det flere internasjonale stjerner på banen mot West Ham.

Sistnevnte tok ledelsen etter et klønete selvmål av Jarell Quansah, som ikke har hatt en optimal sesongstart.

Men Liverpool snudde kampen etter to scoringer av Diogo Jota.

To scoringer noterte også Cody Gakpo seg for, mens Mohamed Salah kom også på scoringslisten.

Liverpool møter Brighton borte i 4. runde.

Oppgaven til West Ham ble ikke noe enklere av at Edson Alvarez ble utvist på unødvendig vis på stillingen 3–1 til Liverpool.

I den andre cupkampen onsdag vant Arsenal komfortabelt 5–1 hjemme mot Bolton. Tidligere Liverpool-angriper Raheem Sterling stod bak én av Arsenals fem scoringer.

Liverpool er regjerende mester i Ligacupen etter triumfen over Chelsea forrige sesong. De rødkledde har vunnet turneringen hele ti ganger.