Låvebro har falt ned i Trøndelag – ni personer skadet

1 month ago 17



En låvebro kollapset i Trøndelag lørdag formiddag. I første omgang ble det meldt om fire skadede, men cirka en time senere skriver politiet på X at det er ni skadede.

– Hendelsen har skjedd i forbindelse med en forestilling hvor personer har oppholdt seg på en låvebro, skriver politiet på X.

Ingen personer skal være kritisk skadet. De to som er hardest skadet har formentlig befunnet seg under broen i det den kollapset.

Operasjonsleder Tobias Liaklev Andersen opplyser at redningshelikopter og ambulanse har vært på stedet og at noen av de skadede er tatt med til sykehus.

– Redningshelikopter har vært på stedet. Jeg er usikker på hvor mange de har tatt med seg.

– Er noen av de skadede barn?

– Det er ikke meldt at noen av de skadede er barn, men jeg kan ikke utelukke det per nå. Det jeg har informasjon på er at det skal ha vært en del eldre personer, sier Andersen.

Han sier at blant skadene er kutt, benbrudd og én som har fått en stolpe over nakke og rygg.

Ifølge operasjonslederen skal hendelsen ha skjedd under en pause i forestillingen. Da har flere oppholdt seg på låvebroen. I tillegg var det to personer under låvebroen som ble skadet.

Klokken 14.15 jobbes det fortsatt med helsehjelp på stedet til noen av de skadede, opplyser Andersen. Det er ukjent hvor mange som var til stede under forestillingen.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Read Entire Article