Langer ut mot britisk presse og dommerstanden

2 hours ago 4



Leicester-manager Steve Cooper la lite mellom da han møtte pressen torsdag ettermiddag.

  • Andreas Hopen, VG

    Andreas Hopen, VG

Publisert: 20.09.2024 02:15

Se det omtalte målet øverst i saken.

Cooper mener britisk presse har latt være å vise en feilaktig godkjent scoring fra sist helg.

– Det er en stygg menneskelig feil som vi mener blir gjemt av mediene. Det er skuffende, sier Liam Cooper på pressekonferansen før Leicesters kamp mot Everton lørdag.

Situasjonen han snakker om er Jean-Philippe Matetas scoring mot Leicester forrige helg. Cooper mener det var en klar offside på 2–1-reduseringen til Mateta like etter pause.

 Leicesters hovedtrener Steve Cooper er ikke fornøyd etter at han mener laget ble bortdømt mot Crystal Palace. Foto: Toby Melville / Reuters / NTB

– Vi har sett bilder som viser at han var klart i offside, men at de (VAR) fryste bildene på feil tidspunkt. Alt som har blitt vist fra mediene har vært et feil bilde, sier Cooper.

Han forteller at de mandag viste bildene til PGMOLPGMOLProfessional Game Match Officials Board er organisasjonen som har ansvaret for dommerne og dømmingen i England. VAR ligger også under PGMOLs ansvarsområde. i et møte.

– Det er en stor feil som går mot oss, og vi ønsker ikke at den skal gå under radaren. Det ville ikke vært rettferdig mot spillerne eller supporterne, sier Cooper.

1 av 3Foto: Paul Childs / Reuters / NTB

I møtet mandag skal derimot PGMOL ha stått fast ved at dommerteamet sammen med VAR-rommet kom til riktig konklusjon, skriver The Athletic senere torsdag ettermiddag.

Under sommerens EM ble semi-automatisert teknologi brukt for å avdekke offsider. Dette skal også bli implementert i Premier League, men senere i sesongen.

Read Entire Article