Kolstad fikk håndballeksjon mot franske Nantes i mesterligaen

2 hours ago 4

10. oktober 2024 kl. 21:52

Oilers med sesongens første tap – fikk bank av Frisk

Serieleder Stavanger Oilers tapte 1-4 hjemme mot Frisk Asker i eliteserien i ishockey, mens Vålerenga måtte grave dypt da de vant 5-4 i målfesten mot Lørenskog.

Dermed har både Oilers og Vålerenga 21 poeng etter åtte kamper. Tabelltreer Storhamar har spilt én kamp mindre og er tre poeng bak duoen på topp.

Frisk tok ledelsen ved rutinerte Michael Hage kort tid ut i andre periode i Stavanger, før nok en rutinert spiller i Dan Kissel utlignet syv minutter senere.

Like før slutt i den andre perioden sendte Jacob Andersson gjestene tilbake i ledelsen, før Christian Vethe Bye og Patrick Ulriksen fastsatte resultatet til 4-1 i den tredje perioden.

På Jordal ledet Lørenskog hele fire ganger, men Tim McGauley og Linus Rosdahl scoret begge i løpet av de fem siste minuttene og snudde til 5-4-seier for Vålerenga.

Lillehammer slo Comet 5-3 på egen is, mens Narvik vant på straffer borte mot Sparta. (NTB/NRK)