Klaveness freder Solbakken: – Ståles stilling er på ingen måte til diskusjon

1 month ago 19



Fotballpresident Lise Klaveness hevder hun sjelden har sett en så sterk og sammensveiset spillergruppe.

Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Publisert: 27.03.2024 11:46 | Oppdatert: 27.03.2024 11:59

Norges landslagssjef Ståle Solbakken er under sterkt press etter en mislykket EM-kvalik – og nå sist to skuffende privatlandskamper på Ullevaal: 1–2-tap mot Tsjekkia og 1–1 mot Slovakia.

– Jeg hadde unnet laget og alle nordmenn som følger laget seire i disse to treningskampene. Norge viste tidvis svært høy klasse i spillet, men forskjellen mellom topp- og bunnivået i kampene er fortsatt for stort, sier Klaveness i en uttalelse til VG og flere andre medier.

– Uavhengig av spillet og nivået blir etterlatt inntrykk skuffelse når resultatene uteblir. Slik er toppfotballen og det er både Ståle, jeg og alle andre som står i dette smertelig klare over. Vi står i dette sammen og ser fremover. Jeg har sjelden sett en så sterk og sammensveiset spillergruppe som dette A-landslaget, sier hun.

VG ba onsdag morgen om et intervju med fotballpresidenten. Hun kom senere med en uttalelse til VG og flere medier gjennom NFFs kommunikasjonsavdeling.

Foto: Paul S. Amundsen / NTB

– Ståles stilling er på ingen måte til diskusjon nå. Vi forlenget med ham fordi han er den rette til å lede laget gjennom ny kvalik som vi har tro på skal føre oss til VM. Det er kun dette som er fokus nå.

Read Entire Article