Klar for vårkonsert

1 week ago 14



Bjørn Tomren, vinner av Stjernekamp 2021, og hans musiker-samboer Åse Britt Reme Jakobsen fra Lyngdal deltar på Koremis vårkonsert i kulturhuset tirsdag 30. april.

Bjørn Tomren og Åse Britt Reme Jakobsen synger sammen igjen i Lyngdal kulturhus tirsdag 30. april. Her er de i aksjon samme sted 18. mai 2022. Foto: Torrey Enoksen

Bjørn Tomren er en artist, låtskriver og vokalutøver fra Tomrefjord. Han behersker både jodling og strupesang, og er omtalt som den kuleste artisten i NRK-suksessen Stjernekamp noensinne.

Tomren har gitt ut to album, Bad Science Fiction (2019) og The Astronomer’s Dream (2023). På disse to albumene har Åse Britt hatt en sentral rolle. Hun er opprinnelig fra Lyngdal og er utøvende musiker, sanger og låtskriver.

– Vi kan glede oss til musikere med sterk formidlingsevne, artig humor og svært variert musikk, skriver Torbjørn Borhaug i arrangørkoret Koremi i en utsendt pressemelding.

Den allsidige musikeren, Oddbjørn Stakkeland fra Kvinesdal, deltar på flygel med solospill og akkompagnement. Han er til daglig rektor ved Kvinesdal kulturskole, og er aktiv frilans musiker.

Denne kvelden fremfører han klassisk musikk, men vil også akkompagnere både Koremi og allsangen. I tillegg støtter Kristian Kvavik og Jon Andreas Vinsrygg på henholdsvis gitar og bass, opp om allsangen.

Korets egne solister denne kvelden er Frida Lulu Bakke og Aslak Eikeland. Koremi dirigeres av Inger Hagestad Heiseldal.

– Vi ønsker alle velkommen til en fin kveld i kulturhuset, avslutter Torbjørn Borhaug.

Klar for konsert i Lyngdal kulturhus: Oddbjørn Stakkeland. Foto: Privat

Sangkoret Koremi er klare for vårkonsert i Lyngdal kulturhus tirsdag 30. april. Foto: privat

Tomren trollbandt to fulle hus

Står på scenen sammen i Lyngdal: - Det blir veldig stas

«Musikk betyr veldig mye for meg»

– Overraskende og veldig kjekt

Åse Britt hjalp Bjørn videre i Stjernekamp

Read Entire Article