Kan dere begge stikke pipa inn i sekken?

1 month ago 21



Jeg vil rette oppmerksomheten mot ordfører Bernanders klaging over den sittende regjeringens totale handlingslammelse, og gruppeleder Mørks klaging over Bernanders klaging.

Foto: Jim Rune Bjorvand

La oss kalle en spade for en spade – dere driver begge med meningsløs sutring, enten det gjelder regjeringens politikk på Stortinget eller lokale forhold her i Kristiansand. Det dreier seg ikke om hvem som har makten nå, men om hva som har skjedd de siste 20 årene. Så vidt jeg vet, har både Høyre og Arbeiderpartiet styrt, og vært påfallende like i deres politikk, både lokalt og nasjonalt.

Begge partiene må stå til ansvar for både handlinger og unnlatelser. Så hvorfor denne evige offentlige kranglingen? Det er som å høre Pepsi og Cola skrike til hverandre. «Drikk Pepsi, Cola er elendig!» «Nei, drikk Cola, Pepsi er verre!» Så lenge vi drikker brus og ikke vann, er begge fornøyde.

Og akkurat slik fremstår dere også. «De andre gjør ikke jobben sin!» Vel, i mine øyne har ingen av dere gjort jobben deres på lang tid. Dere beskytter egne interesser og deres nærmeste, byråkratiet eser ut, mens de på bakkenivå må jobbe hardere eller kuttes til beinet. Pila peker generelt nedover, og det har den gjort lenge for oss som følger med. Mye av dagens situasjon har røtter tilbake til Gro Harlem Brundtlands og Kåre Willochs tid.

Siden det er åpenbart at dere begge bærer like mye skyld, vil jeg oppfordre dere til å slutte å klage over motparten. Det er på tide å ta ansvar og gjøre jobben dere er valgt til å gjøre.

Regjeringen prioriterer ned Kristiansand

Arbeiderpartiet leverer der Høyre svikter

Ordførerens kamp for Kristiansand

Hva har ordføreren imot Nord-Norge?

Hva har ordføreren imot Nord-Norge?

Read Entire Article