Julia Navalnaja kommer til Arendalsuka

2 days ago 14



Julian Castro, som var minister da Barack Obama var president og Joe Biden var visepresident, mener sistnevnte bør trekke sitt kandidatur i årets presidentvalgkamp.

Julian Castro, som var minister da Barack Obama var president og Joe Biden var visepresident, mener sistnevnte bør trekke sitt kandidatur i årets presidentvalgkamp. Foto: Evan Vucci / AP / NTB

Julian Castro, som var minister under Barack Obama og forsøkte å bli Demokratenes presidentkandidat i 2020, mener Joe Biden bør trekke seg fra valgkampen.

I et intervju med MSNBC sier Castro at han absolutt mener den 81 år gamle presidenten bør trekke sitt kandidatur.

– Jeg ser ingen vei fremover for Biden i dette løpet. Jeg mener en annen demokrat vil ha større sjanse til å slå Donald Trump, og at det vil være klokt å finne en annen kandidat, sier Castro.

Men det er ikke bare kommentatorer og politikere som mener Biden kan bli et problem for Demokratene i kampen om å beholde presidentmakten.

I en undersøkelse SSRS har gjort for CNN, svarer tre fjerdedeler av de spurte at de mener en annen kandidat enn Biden vil ha større sjanse til å vinne valget.

Målingen er gjort mellom 28. og 30. juni, altså i dagene rett etter den TV-sendte debatten mellom de to presidentkandidatene.

Read Entire Article