Jeg hadde betalt for parkering i Praha og ikke på Slottet i Kristiansand!

1 month ago 20



Som senior er ikke alltid alle apper tilgjengelig på telefonen.

Foto: Reidar Kollstad

Men EasyPark-appen hadde jeg brukt noen ganger, da jeg forleden skulle benytte meg av Slottet parkeringshus. De har endret fra et system hvor en tidligere kunne kjøre rett inn og ut igjen og hvor beløpet ble belastet konto.

Nå fikk jeg informasjon om at vi selv måtte registrere oss via EasyPark-appen og bruke kode 70100. Med aldrende syn og tidlig på morgenen gjorde jeg som informert og snurret meg frem til ønsket tid. Jeg dro lettet videre i god tro om at alt var ok.

Da jeg kom tilbake senere hadde Kristiansand kommune parkering gitt meg en bot på kroner 660 for manglende betaling for parkering. Jeg forstod ingen ting og fant frem kvittering og hva som skulle til for å klage. Etter å ha studert kvitteringen nøye viste det seg at jeg hadde betalt for parkering i Praha og ikke på Slottet i Kristiansand.

Jeg var ikke klar over at kode 70100 gjelder to parkeringshus. Har klaget til kommunen, men regner ikke med medhold. Herved er dere advart, les nøye på appen før du bekrefter hvor du står parkert.

Read Entire Article